Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Σημαντική αναφορά από kalami.net -Τι έχει να απαντήσει ο κ.Βενιζέλος;

Από τον αντιπρόεδρο και Υπ.Εξ. της Ελλάδας, Ευ. Βενιζέλο

Απόπειρα διάπραξης απάτης με ''ψευδείς, ειδήσεις-γεγονότα'' και στον ΟΗΕ;
'Ενα ''ασήμαντο'' στην Ελλάδα ζήτημα, αλλά σημαντικό στις ΗΠΑ (όπου συνέβηκε), με το οποίο ασχολούνται ήδη Αμερικανοί, ελληνικής καταγωγής, νομικοί
Στα τέλη Σεπτέμβριου '13 στη Νέα Υόρκη, με τις επίσημες (και γραπτά) δηλώσεις του, ανάφερε: ''έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα 5%, το μεγαλύτερο στην ευρωζώνη'' (σελίδα 4, κάτω) και ''η Ελλάδα, η 30η οικονομική δύναμη στον κόσμο''.
Σημ.: Πριν την ομιλία του Ευ. Βενιζέλου στον ΟΗΕ (27 Σεπ. '13), η Τράπεζα της Ελλάδος, είχε ήδη ανακοινώσει διαφορετικά -αρνητικά- στοιχεία, ενώ το υπουργείο Οικονομικών και η ''Τρόϊκα'' είπαν ότι το υποτιθέμενο ''πλεόνασμα'' των 2.6 δισ. ευρώ, ήταν τελικά 300 εκατομ. (ενώ το ΔΝΤ το προσδιορίζει στο μηδέν, γιά 2013).
Οι δύο ΕΠΙΣΗΜΕΣ δηλώσεις, δεν έχουν σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. 'Αρα, στόχο είχαν την συνειδητή εξαπάτηση χρηματιστηρίων, πιθανών επενδυτών και Αμερικανών (ή και άλλων χωρών) πολιτών;

 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.