Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

"Η εκατοστή μαϊμού" (La centesima scimmia - Hundredth monkey)... μια ταινία-ντοκουμέντο για την λεγόμενη οικονομική κρίση

"Η εκατοστή μαϊμού" (La centesima scimmia) είναι η νέα ταινία του σκηνοθέτη Marco Carlucci, ο οποίος μετά από ταινίες πολιτικές και περιβαλλοντικής ρύπανσης αντιμετωπίζει το ζήτημα της οικονομικής κρίσης μέσα από ένα έργο διεθνούς εμβέλειας, με αποκλειστικές αναφορές σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και την Ελλάδα.
Για την ταινία εργάστηκαν προσωπικότητες και διανοούμενοι του λεγόμενου χώρου της «αντιπληροφόρησης" κι όλοι μαζί θέτουν τα καυτά ζητήματα, τις πραγματικές αιτίες και τις επιπτώσεις από την παγκόσμια οικονομική κρίση, αλλά και τα πιθανά μελλοντικά σενάρια εξέλιξης.

Η ταινία-ντοκιμαντέρ είναι μια παραγωγή της "Primafilm Creative District" μέσω συμπαραγωγών κι αποτελεί ένα αναπόσπαστο τμήμα ενός μεγαλύτερου έργου που περιλαμβάνει τη συγγραφή ενός βιβλίου και τη δημιουργία ενός νέου Κοινωνικού Δικτύου (Social network)!


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.