Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

"Αλαλούμ" δημοτολογίων αποκάλυψε η υπόθεση της μικρής Μαρίας... Ρητορική Ερώτηση Εργασίας: Γιατί ο δήμαρχος Καμίνης δεν συνελήφθη ακόμη πάραυτα κ. εισαγγελέα; [video]

Σχετικό: Δείτε το 4χρονο αγγελούδι να χορεύει σε ηλικία 2 ετών (video)
 
Ερωτήματα για τον τρόπο που εκδίδονται τα πιστοποιητικά γέννησης από τον Δήμο Αθηναίων δημιουργούνται από την αποκάλυψη του δημάρχου Λάρισας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».
«Αλαλούμ» δημοτολογίων αποκάλυψε η υπόθεση της μικρής Μαρίας

Ο Κωνσταντίνος Τζανακούλης αποκάλυψε ότι ενώ έχει τεθεί σε λειτουργία νέο πληροφοριακό σύστημα, ο Δήμος Αθηναίων επιμένει να χορηγεί χειρόγραφα τις βεβαιώσεις, την ώρα που άλλοι δήμοι ζητούν και δικαστική απόφαση.

"Το μεμπτό στο Δήμο Αθηναίων είναι ότι έχουμε μπει στο καινούργιο πληροφοριακό σύστημα από τις 8 Μαΐου, αυτοί συνεχίζουν να μας στέλνουν αποσπάσματα ληξιαρχικής πράξης με το καινούργιο σύστημα, όπως το λέμε εμείς χειρόγραφα", υπογράμμισε ο κ. Τζανακούλης.

"Είδαμε ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν έρχονταν ...
αρκετά τέτοια αποσπάσματα και σε εμάς και σε άλλους Δήμους με Ρομά. Τότε υποβάλλαμε ερώτημα στο υπουργείο Εσωτερικών", πρόσθεσε ο δήμαρχος Λάρισας.

πηγή: megatv

Ο μάρτυρας κλειδί και οι αποκαλύψεις

Άνδρας που φέρεται ως συγγενής του ζευγαριού των ρομά υποστηρίζει ότι αγόρασαν το παιδί από τη Βουλγάρα μάνα του το 2009 μετά τη γέννησή του με σκοπό να το εκμεταλλευθούν.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο άνδρας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γονείς αγόρασαν το παιδί από Βουλγάρα που ζούσε στην περιοχή των Σοφάδων.

Σε ένα άλλο επίπεδο προκύπτουν και σοβαρές ευθύνες σε δήμους και άλλες υπηρεσίες για την ευκολία με την οποία δίδονται τα επιδόματα πολυτέκνων και άλλα πολλά καθώς, σε αυτή την περίπτωση, οι «γονείς» της Μαρίας είχαν πλήθος ψεύτικων πιστοιποιητικών στη κατοχή τους, διπλές ταυτότηξτες και άλλα πολλά.

Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι από τα 14 φερόμενα ως παιδιά της οικογένειας μόνο τα τέσσερα αποδείχθηκε ότι είναι πραγματικά παιδιά τους.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.