Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

O ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΣΑΚΚΑΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΜΗΝΥΣΗ «ΤΩΝ» ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !...ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ...

  
Ι) ΣΑΚΚΑΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΜΗΝΥΣΗ «ΤΩΝ» ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !...
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ...

Από το Υπουργείο Δικαιοσύνης διαβιβάστηκε στην Βουλή Μόνο το διαβιβαστικό ΕΓΓΡΑΦΟ του εισαγγελέα του ΑΠ κι ΟΧΙ η δικογραφία (μήνυση) (διαβάστηκε χθές στο Κόντρα το διαβιβαστική αυτό έγγραφο του υπουργείου!). Γιατί?
Δεν γνωρίζω τους λόγους. Μπορώ μόνο να τους εικάσω.
Σύντομα όλα στο φώς...θα αποκαλύψουμε τους ΨΕΥΤΕΣ και Απατεώνες του Ελληνικού λαού, που ιεροσυλούν πάνω στο πτώμα της χώρας. Ελέγχεται η γνησιότητα των δημοσιευμένων εγγράφων !!
Δυστυχώς σε καταστάσεις εθνικών τραγωδιών, πάντα υπήρχαν αρλεκίνοι, σαλντιπάγκοι, αεριτζήδες, απατεώνες, που εκμεταλλεύονται με χυδαίο τρόπο την συγνωστή αμάθεια, απελπισία, οργή και αίσθημα εκδίκησης του λαού, για να ικανοποιήσουν δικά τους αήθη ιδιοτελή συμφέροντα της άδειας κενοδοξίας των...κι αυτό είναι το πρόβλημα εδώ.
                 
ΙΙ) ΤΙ ΞΕΥΤΙΛΑ ΘΕΕ ΜΟΥ. ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ.: ΣΑΚΚΑΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
Έχω καταθέσει μήνυση για κατάχρηση εξουσίας με αρ. ΑΒΜ ΙΓ 2012/4140/28-1-2013 στην εισαγγελία Αθηνών εναντίον του Β. Μειμαράκη και όλου του Κοινοβουλίου, για την καθυστέρηση της μήνυσής μου για Εσχάτη Προδοσία. Την μήνυση αυτή θα αντιγράψουν τώρα οι Κρητικοπούλου-Σακκάς (από το blog μου www.zoidosia.blogspot.com) όπως έκαναν και με την πρώτη, την οποία είχε ο Σακκάς στα χέρια του (κι ο Κουίκ) από το 2011, όταν τους την έδωσα εμπιστυτικά ιδοχείρως. Και τώρα, το δίδυμο αυτό της εκφυλιστικής παπαγαλίας ανακοινώνουν ότι θα καταθέσουν κι αυτοί μήνυση για κατάχρηση εξουσίας. Έμεσις...είπα να μην γίνω μικροπρεπής αλλά η κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων είναι απεχθές και πρόστυχο έγκλημα.
Ιδού η μήνυσή μου για κατάχρηση εξουσίας:

Δημ. Αντωνίου, ιατρός

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.