Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΟΨΑΝ TΩΡΑ, την εκπομπή του ΤΡΑΓΚΑ

 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός σταθμός του EXTRA3 έκοψε την εκπομπή του ΤΡΑΓΚΑ, »χωρίς αναισθητικό» και »ελεύθερος σκοπευτής».
Η αιτία είναι ότι θα είχε ως καλεσμένους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Είναι ξεκάθαρο, ότι το συνταγματικό τόξο πιστεύει στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αρκεί να μην εκλέγονται οι αντίπαλοί του.
censorship
Φήμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν και για απόκρυψη δημοσκοπήσεων που δίναν και δίνουν στην ΧΑ υψηλότατα ποσοστά.
Οι δημοκράτες και μπολσεβίκοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι σε διάφορα θεσμικά όργανα δεν παύουν να στηρίζουν τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας, έχουν χάσει την αξιοπιστία τους και καθίστανται απλά γελοίοι. ...


2

και εδώ η επίσημη και ευγενική ανακοίνωση του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος είναι ΚΥΡΙΟΣ και ΕΥΓΕΝΗΣ
Sorry Βrothers που δεν βγήκα σήμερα ούτε στο «Ε» ούτε στο «ΕΧΤΡΑ». Υπήρξαν κάποια τεχνικά και οικονομικά θέματα που αφορούν στην παραγωγή των εκπομπών και τους πιστούς συνεργάτες που δουλεύουν επί σειρά ετών μαζί μου. Ελπίζω ότι θα λυθούν τα προβλήματα και θα επανέλθω την ερχόμενη εβδομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση, μη διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας των πολύωρων παραγωγών μου, see you later alligators, hasta la proxima, σε άλλο κανάλι, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν…. Κρατάτε επαφή με τη σελίδα μου, πρόκειται να βγάλω στον αέρα τις επόμενες ημέρες, διάφορα πράγματα γι’ αυτά που τεκταίνονται στο προσκήνιο, αλλά και στο παρασκήνιο της πολιτικής ζωής.

Η σελίδα του Γιώργου στο φατσοβιβλίο  ΕΔΩ και ΕΔΩ

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.