Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Σε "κατάσταση πολιορκίας" ο Γ. Τράγκας ξεσκεπάζει τους Τροικανούς Σαμαρίλους με απίστευτες αιχμές για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής - Δείτε_την_πρώτη εκπομπή από το κανάλι "Ε" με τον ομώνυμο τίτλο (video)

Σχετικό: Μπούμερανγκ επιστρέφει στην κυβέρνηση η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής

Πρεμιέρα χθες για τον Γ. Τράγκα στο κανάλι "E", μετά την αποπομπή του από τον ΣΚΑΙ,
έχοντας αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή.
Ο γνωστός δημοσιογράφος μπήκε δυναμικά και αφήνει απίστευτες αιχμές για την υπόθεση
της Χρυσής Αυγής και το Συνταγματικό τόξο.
 
Ό ίδιος έγραψε στο FaceBook: CRASH και πρεμιέρα σε «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ»


Απόψε στις 7 κάνω πρεμιέρα με την «Κατάσταση Πολιορκίας» στον τηλεοπτικό σταθμό Ε. Πρόκειται για ένα τεστ αντοχής, για να δω αν μπορώ να αντεπεξέλθω σε επιβαρυμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ομολογώ ότι μέσα στην δηλητηριώδη ατμόσφαιρα που προωθεί η θεωρεία των δύο άκρων προκειμένου να καταστείλει οποιαδήποτε απόχρωσης αντιμνημονιακές αντιδράσεις, δεν είναι εύκολη δουλειά να μιλάς και να τα «λες», όπως τα αισθάνεσαι, πρωί, απόγευμα και βράδυ.


Έχω δει νεκρό στο πάτωμα τον δολοφονημένο εκδότη της ΒΡΑΔΥΝΗΣ Τζώρτζη Αθανασιάδη, έχω αντιληφθεί την ταχύτητα φωτός με την οποία κινούνται οι δυνάμεις κατοχής για να τυλίξουν όποιον αντιδρά στις σελίδες μιας δικογραφίας και ομολογώ ότι φοβάμαι για τη ζωή μου και την τύχη της οικογένειάς μου. Η ατμόσφαιρα μυρίζει χούντα, το Σύνταγμα είναι «κουρέλι». Οι ξένοι αποφασίζουν για όλα. Αυτοί θέλουν να μην γίνουν εκλογές στην Ελλάδα γιατί βολεύονται με την δικομματική και γνωρίζουν ότι τα δύο κόμματα που έφεραν το έθνος στην άβυσσο της καταστροφής και στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας θα ταπεινωθούν. ..


Οι θεωρίες του συνταγματικού τόξου και των δύο άκρων αποσκοπούν στην οριοθέτηση των αντιμνημονιακών δυνάμεων και στον εκφοβισμό όσων στρέφονται εναντίον της κατοχής, ανεξάρτητα εάν είναι Αριστεροί, Δεξιοί, Οικολόγοι, Αντιεξουσιαστές κλπ. Αυτά που λέγονται για νομοθετική ρύθμιση ώστε να μην υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές για να άδεια έδρανα του Κοινοβουλίου, αυτά που γίνονται στο θέμα της Χρυσής Αυγής χωρίς να υπάρχει πλατιά και ευρύτατη ενημέρωση και άρση ασυλίας των βουλευτών αλλά και οι «καταδίκες» που ανακοινώνονται από τα ΜΜΕ πριν καν απολογηθούν οι κατηγορούμενοι ή ακούσουν να διατυπώνονται τα ερωτήματα των ανακριτών, είναι πρωτοφανή και σίγουρα θα επαναληφθούν και προς άλλες κατευθύνσεις. Το άρθρο του γνωστού δικηγόρου και φίλου του Αντώνη Σαμαρά, κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, περί ενεργοποίήσης της θεωρίας των δύο άκρων και προς την άλλη πλευρά είναι ενδεικτικό και αποκαλυπτικό για το πώς σκέπτονται μέσα στο Μαξίμου – προφανώς καθοδηγούμενοι και από τα ξένα κέντρα που στηρίζουν μέχρι στιγμής μια κυβέρνηση με πλειοψηφία τριών βουλευτών και χωρίς ουσιαστικά λαϊκά ερείσματα.
Αυτά που συμβαίνουν εδώ δεν έχουν συμβεί πουθενά στην Ε.Ε. Ανήκουν στην σφαίρα στρατιωτικών ή θεοκρατικών καθεστώτων. Μπορεί η «μαυρίλα» της Χρυσής Αυγής και η ένταση των κατηγοριών και των «καταδικαστικών αποφάσεων» που ανακοινώνονται από τους παρουσιαστές και τους σχολιαστές των μεγάλων καναλιών να σκεπάσουν για λίγα 24ωρα το μεγαλύτερο ναζισμό και φασισμό του μνημονίου, ακόμα μπορούν να σκεπάσουν την πλήρη κατάλυση της Δημοκρατίας από την ύπατη αρμοστεία αλλά πολύ σύντομα όλοι οι κάτοικοι της περιοχής θα ανακαλύψουν ότι η τρόικα ζητάει απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, μείωση μισθών και συντάξεων, νέους εξοντωτικούς φόρους στα ακίνητα και περικοπές σε όλους τους τομείς που οδηγούν σε διαμελισμό το έθνος.
 Ενδεχομένως μάλιστα τα ξένα κέντρα που έδωσαν οδηγίες στον Σαμαρά και στον Βενιζέλο να προχωρήσουν σε ακόμη μεγαλύτερη συρρίκνωση της Κοινοβουλευτικής λειτουργίας, να επιδιώκουν όπως σε άλλες εποχές εκτεταμένη πολιτική ανωμαλία με απροσδιόριστες συνέπειες για την συνοχή της χώρας και την διατήρηση της εδαφικής κυριαρχίας, όπως αποτυπώνεται σήμερα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι νέοι φεύγουν από την Ελλάδα, το επιστημονικό δυναμικό μεταναστεύει, η ποσόστωση της τρίτης ηλικίας (πάνω από 63 ετών) είναι περίπου το 25% του πληθυσμού και μεγαλώνει! Η χώρα έχει ασθενή Εθνική Άμυνα λόγω περικοπών με αποτέλεσμα και η όποια διπλωματική ισχύς της να είναι ιδιαίτερα εξασθενημένη σε όλες τις τράπεζες των διαπραγματεύσεων. Τα περιουσιακά τους στοιχεία έχουν ενεχυριαστεί ενώ οι πολίτες της πτωχεύουν ολοένα και περισσότερο, χάνουν την ακίνητη περιουσία τους, περιέρχονται σε απόγνωση από την απώλεια της εργασίας τους και ένα κομμάτι της κοινωνίας καταφεύγει σε ψυχοφάρμακα λόγω του αναξιοπρεπούς τρόπου διαβίωσης. Οι αυτοκτονίες είναι διπλάσιες στον αριθμό από αυτές που ανακοινώνονται επισήμως, γιατί οι συγγενείς των δυστυχισμένων που έθεσαν τέρμα στην ζωή τους, δεν θέλουν να δημοσιοποιείται η τραγωδία τους. Σύμφωνα με τις εκθέσεις διεθνών οργανισμών υγείας, λόγω περικοπής των εξόδων περίθαλψης των τοξικομανών, το AIDS έχει απογειωθεί σε φοβερά ποσοστά! Για 10-15 ευρώ εκδίδονται πλέον νεαρές γυναίκες προκειμένου να θρέψουν τα παιδιά τους, πράγμα που αναφέρεται εκτεταμένα στον διεθνή Τύπο όπου κυκλοφορούν και φωτογραφίες.

Φυσικά ουδείς απολογείται για όλα αυτά. Είναι βέβαιο ότι οι σημερινοί κρατούντες δεν έχουν επίγνωση τι θα γράψουν οι ιστορικοί για το ρόλο τους και πως θα τους συμπεριφερθούν οι επόμενες γενιές. Πιστεύουν πως θα είναι αέναη η πολιτική προστασία από τις δυνάμεις κατοχής. Δεν έχουν αντιληφθεί πόσο βαθιά είναι η καταστροφή που συντελείται στις ράγες του μνημονίου.

Αύριο Τρίτη, κυκλοφορεί το CRASH. Έχω την αίσθηση ότι το πρακτορείο ΑΡΓΟΣ θα με διανείμει σωστά σε όλα τα σημεία πώλησης. Τουλάχιστον, πιστεύω έως την Τετάρτη, θα είμαι και στο τελευταίο χωριό ή πλησίον αυτού. Το CRASH, όπως πάντα, έχει εκρηκτική ύλη και θα έλεγα λίαν αποκαλυπτική. Δέκα ώρες πριν συλληφθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος, έδωσε συνέντευξη στον Σωτήρη Μπότσαρη και… απολογήθηκε (σε πρώτη φάση) για όλα. Διαβάζοντας τη συνέντευξη θα καταλάβετε πολλά γιατί ακούγατε από τα κανάλια ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν του χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του στη Πεύκη.

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, έχει δώσει μια εντυπωσιακή συνέντευξη στο CRASH, μετά το τηλεοπτικό λιντσάρισμά του και τους διαξιφισμούς με την κα. Τσαπανίδου στο STAR. Για πρώτη φορά ο Καμμένος μιλάει, όχι μόνο για τις σχέσεις του με Σαμαρά και Τσίπρα αλλά και για την συστηματική παρακολούθηση που υφίσταται αυτός και η οικογένειά του. Το σώμα του είναι ακόμα κατάμαυρο από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τους άγνωστους παρακρατικούς και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές έχει ήδη εισαχθεί σε ευρύ αξονικό τομογράφο γιατί δεν μπορεί ψυχολογικά να πάει σε κανονικό.

Για πρώτη φορά θα διαβάσετε στο CRASH πως λειτουργεί η ελληνική καγκελαρία. Ο στενός φίλος του Σαμαρά κ. Βαρτζόπουλος εξηγεί στο περιοδικό μας πώς συντονίζει και διυλίζει το κυβερνητικό έργο σε συνεργασία με την TASK FORCE και τον κ. Ράιχενμπαχ. Νομίζω ότι έχουν πολύ ενδιαφέρον και σχέσεις του (εκτός από τον κ. Ράιχνμπαχ) με τα υπόλοιπα μέλη του Μαξίμου.

Ο διεθνούς φήμης Ιρλανδός αρθρογράφος και αναλυτής Ντέιβιντ Κρόνιν μας έδωσε μια σημαντική συνέντευξη για το ρόλο που παίζουν οι πολυεθνικές στην Ευρώπη. Είναι πραγματικά μια αποκαλυπτική ανάλυση για το πώς λειτουργεί και κυβερνάται σήμερα η Ε.Ε .

Από αυτό το τεύχος ξεκίνησε συνεργασία με το CRASH ο πολύπειρος συνάδερφος και φίλος Κώστας Χαρδαβέλλας. Δημοσιεύουμε τρία κομμάτια του. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο και τα βρώμικα παιχνίδια γύρω από τα ελληνικά πετρέλαια.

Ακόμη ο Μανώλης Κοττάκης αποκαλύπτει όλους τους διαλόγους του Σαμαρά με την απεσταλεμένη του Πούτιν για την ΔΕΠΑ και τους αγωγούς.

Ελπίζω ότι θα σας ικανοποιήσει πλήρως η ύλη του CRASH.

Το βράδυ σας περιμένω στις 7 στο Ε σε μια πρεμιέρα που ίσως είναι και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!

Σχετικό: Μπούμπερανγκ γυρίζει στην κυβέρνηση η συντονισμένη επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής. Αυτό προκύπτει απ’ όλες τις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν το Σαββατοκύριακο και καταδεικνύουν την καχυποψία μεγάλης μερίδας του Ελληνικού λαού ότι η υπόθεση ήταν στημένη, υπό το φόβο προφανώς των ποσοστών του Λαικού Συνδέσμου στις Δημοτικές εκλογές. Η Χρυσή Αυγή διατηρεί σε υψηλά ποσοστά τις δυνάμεις της, τη στιγμή που η Ν.Δ. καταγράφει στις δημοσιευμένες δημοσκοπήσεις μικρή αύξηση, στα όρια του στατιστικού λάθους. 
Στο μεταξύ ποινικολόγοι καταρρίπτουν το «κατηγορητήριο» σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ενώ συνταγματολόγοι χαρακτηρίζουν "αστείες" τις θεωρίες περί νομοθετικών πρωτοβουλιών για την αποφυγή εκλογών σε περίπτωση παραίτησης βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Στους κόλπους της κυβέρνησης υπάρχει έντονος προβληματισμός και ανησυχία από τους χειρισμούς που έχουν γίνει προκειμένου να κηρυχθεί η Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση». Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πώς η όλη επιχείρηση έγινε εκ του προχείρου, με στοιχεία που δεν τεκμηριώνονται και δεν μπορούν να σταθούν στη Δικαιοσύνη.
Ο βασικός λόγος της ανησυχίας είναι πως μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού έχει αντιληφθεί πώς η υπόθεση ήταν στημένη, μεθοδευμένη και υπαγορευμένη από το εξωτερικό, με χαρακτηριστικά και πιθανής προβοκάτσιας. Κι αυτό γιατί διέβλεπαν την αλματώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις και την επιτυχία που θα είχε στις Δημοτικές εκλογές χτυπώντας στα ίσια μεγάλους Δήμους της χώρας.
Αυτό αποδεικνύουν και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που έγιναν μέσω του διαδικτύου, και οι οποίες παρά την στόχευση να ενισχύσουν τα επιχειρήματα της κυβέρνησης κατά της Χρυσής Αυγής (στην πλειονότητα των περιπτώσεων) πέτυχαν παταγωγώς. Εξαιτίας μάλιστα αυτού, πολλά μέσα «εξαφάνισαν» από τα site τους τις δημοσκοπήσεις αυτές.
Σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στο site των «Παραπολιτικών» η Χρυσή Αυγή έφτασε στο σημείο να συγκεντρώνει ακόμη και το 49% των ψήφων, με τη Ν.Δ. και το ΣΥΡΙΖΑ να πιάνουν μετά βίας 15%. Κάτι που ανάγκασε του ιθύνοντες να διακόψουν την ψηφοφορία και να «κατεβάσουν» τη δημοσκόπηση.
Ακόμη και τα στοιχεία ηλεκτρονικής δημοσκόπησης που διενήργησε το «Βήμα» δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά για την κυβέρνηση, αφού μεγάλο ποσοστό αμφισβητεί τις διώξεις σε βάρος βουλευτών της Χρυσής Αυγής και εμφανίζει το κόμμα με υψηλά ποσοστά. To έταιρο site του Ομίλου, το in.gr δείχνει πώς το 30% των Ελλήνων τάσσεται κατά των συλλήψεων των βουλευτών του Λαικού Συνδέσμου.
Με λίγα λόγια φαίνεται πώς η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής γυρίζει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση. Κι αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι τα οφέλη που προσδοκούσε από την… εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής δεν φαίνονται σε καμία απολύτως δημοσκόπηση. Η Ν.Δ. παραμένει καθηλωμένη στα ποσοστά του 21%-22%. Έχει πιάσει δηλαδή "ταβάνι" και η μικρή αύξηση που φαίνεται να παρουσιάζει της τάξεως τις 1 ή της 1,5 ποσοστιαίες μονάδες είναι στα όρια του στατιστικού λάθους. Το ΠΑΣΟΚ παραμένει στα αζήτητα με ένα 5%-5,5%.
Κι αυτά τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιευτεί δεν έχει συγκεντρώσει ποσοστό μικρότερο του 6,8% ή 6,9%. Ποσοστό με το οποίο μπήκες στη Βουλή μετά τις εκλογές του Ιουνίου του 2012.
Η υπόθεση πάντως για την κυβέρνηση μπορεί να εξελιχθεί σε κόλαφο αν επιβεβαιωθούν όσα υποστηρίζουν γνωστοί ποινικολόγοι για το κατηγορητήριο σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αν δηλαδή καταρρεύσει αυτό.
Ο Μ. Δημητρακόπουλος υποστήριξε από τους πρώτους πως οι διώξει σε βάρος των βουλευτών του Λαικού Συνδέσμου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης «δεν στέκουν νομικά». «Όλες οι τοποθετήσεις που έχουν γίνει είχαν πολιτική χροιά» και «όλη αυτή η ποινική διαδικασία και τη σύλληψη ενός εκλεγμένου από τον ελληνικό λαό, από άποψη ποινικής δικονομίας και ποινικού δικαίου, δεν μπορεί να σταθεί στα δικαστήρια». Είναι μερικές απο τις επισημάνεις που έχει κάνει.
Και ο Αλέξης Κούγιας κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος λέγοντας πως «το κατηγορητήριο είναι διάτρητο στην καλύτερη περίπτωση και οι κατηγορίες αστήρικτες και "ορφανές" από στοιχεία». Όπως εξήγησε ο ίδιος "το έγκλημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση είναι δευτερεύον και για να συλληφθούν οι χρυσαυγίτες έπρεπε να υπάρχει ένα πρωτεύον έγκλημα όπως η ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία".
Πολλοί ακόμη είναι οι ποινικολόγοι που κράζουν την κυβέρνηση και πιστεύουν πώς το κατηγρητήριο θα καταπέσει.
Ένα άλλο χαστούκι έρχεται για την κυβέρνηση από τους συνταγματολόγους, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουν πώς μπορούν να αποφευχθούν εκλογές σε περίπτωση παραίτησης βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η κυβέρνηση ωστόσο ονειρεύεται νομικές ρυθμίσεις (γελάνε όλοι) και πιστεύει πώς μπορεί να αποφύγει τις εκλογές για να μην δυσαρεστήσει την τρόικα.
Θέλοντας η μη τις πολιτικές εξελίξεις, που φαίνεται να είναι ραγδαίες το επόμενο διάστημα, θα τις διαμορφώνει η Χρυσή Αυγή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.