Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε στο Ραδιόφωνο του Alpha για την άρτια οργανωμένη στυγερή δολοφονία των δύο νεαρών Ελλήνων και την στοχοποίηση του Λαϊκού Συνδέσμου από κυβέρνηση και ΜΜΕ



Το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας δυο νέων παιδιών, μελών της Χρυσής Αυγής, έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο, φαίνεται ότι οδηγεί το πολιτικό κόμμα που διώκεται από τη Δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση, σε αλλαγή στρατηγικής.

Έτσι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το μεσημέρι οι βουλευτές Ζαρούλια, Ζησιμόπουλος και Ηλιόπουλος θα προσέλθουν στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης, προκειμένου να καταθέσουν τις άδειες οπλοφορίας τους.

Η κίνησή τους αυτή έρχεται σε ανταπόκριση σχετικού αιτήματος από την πλευρά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μερικές μέρες πριν τη χθεσινή διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο.

Η Χρυσή Αυγή επισημαίνει ακόμη ότι από τους βουλευτές της Οργάνωσης έχει αφαιρεθεί η αστυνομική συνοδεία, ενώ η Αστυνομία δεν ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα για φύλαξη γραφείων όπως του Νέου Ηρακλείου, όπου και τελικά διαπράχθηκε το φονικό.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.