Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

"Η δημοσίευση απόψεων και κριτικής είναι η ψυχή της δημοκρατίας... ο_σιωπών δοκεί συναινείν"… συνεπώς αρκεί μια επίσημη διάψευση αντί πιεστικών τηλεφωνημάτων


ΣΕ ανάρτησή μας: Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Σύζυγοι υψηλόβαθμων μελών της κυβέρνησης, πέταξαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας στο Λονδίνο! επισημαίναμε με βάση αξιόπιστες δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι σύζυγοι υψηλόβαθμών κυβερνητικών στελεχών πέταξαν για Λονδίνο με αεροσκάφος που δεν ανήκει σε καμία αεροπορική εταιρία και δεν απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Δεν προσβάλαμε κανέναν, δεν αναγράψαμε ονόματα, δεν συκοφαντήσαμε κανέναν και απλώς καλέσαμε «επαλήθευση ή διάψευση…».

Προς τι λοιπόν μεταμεσονύκτια τηλεφωνήματα από την ηγεσία της Αεροπορίας για να κατέβει η ανάρτηση και απειλές για προσφυγή σε ένδικα μέσα;

Επειδή τηρούμε με συνέπεια ως «δημοσιογραφία των πολιτών» και μάλιστα χωρίς επαγγελματική σχέση ή αμοιβές, αυτό που επιβάλει το υποτιθέμενο «δόγμα» των επαγγελματιών δημοσιογράφων:
"Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης”…  [για εμάς τους ΜΗ επαγγελματίες ισχύει επιπρόσθετα και κυρίαρχα επίσης το: ""Η δημοσίευση απόψεων και κριτικής είναι η ψυχή της δημοκρατίας... ο σιωπών δοκεί συναινείν""],  δηλώνουμε ότι θα δημοσιοποιήσουμε κάθε επίσημη διάψευση, όμως βασικό ζήτημα δεν είναι το αεροδρόμιο νομότυπης απογείωσης ιδιωτικού αεροσκάφους, αλλά η χρήση συζύγων πολιτικών ενός αεροσκάφους που δεν ανήκει σε εταιρία αερογραμμών. Και σ’ αυτό το ζήτημα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε επίσημη διάψευση.

Ως εκείνη την ώρα παραμένουμε σταθεροί και χωρίς φόβο στην αρχή:
""Η δημοσίευση απόψεων και κριτικής είναι η ψυχή της δημοκρατίας... ο σιωπών δοκεί συναινείν"".

H Συντακτική Ομάδα



==========================
"Η δημοσίευση απόψεων και κριτικής είναι η ψυχή της δημοκρατίας... ο σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.