Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο – ΣΟΚ αμέσως μετά τη δολοφονία – Δείτε το!

Βίντεο – ντοκουμέντο μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όπου καταγράφονται οι πρώτες στιγμές, αμέσως μετά την εν ψυχρώ δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου, όπου έχασαν τη ζωή τους ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπέλωνης.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Γερμενής και Ηλιόπουλος ήταν οι στόχοι της επίθεσης;

«Ο πατέρας μου βρισκόταν στα γραφεία και με περίμενε. Όταν άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί έπεσε στο έδαφος. Αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς τη μεριά του ενός θύματος και του είπε “Γιώργο μην ανησυχείς θα γίνεις καλά”. Πιστεύω ότι ο στόχος ήμουν εγώ. ...




Τα συγκεκριμένα γραφεία ανήκουν στην περιφέρειά μου και κάθε Παρασκευή πάω εκεί. Χθες παρέδωσα το όπλο μου και το ήξεραν. Αυτός που έριξε στα δύο παιδιά εξ επαφής είναι γύρω στο 1,70 μ.. Ο συνοδηγός του είναι λίγο πιο ψηλός, γύρω στο 1,75 μ.. Και οι δύο φορούσαν φούτερ, τζιν, κράνη και full face. Έβγαλαν τα πιστόλια και κατευθύνθηκαν στην πόρτα του γραφείου. Ήθελαν να σκοτώσουν. Πρώτα τους πυροβόλησαν και μετά τους έριξαν στο κεφάλι». δηλώνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής σχετικά με τη δολοφονική επίθεση της Παρασκευής.

Επίσης στα γραφεία της Τ.Ο. κατευθυνόταν και ο βουλευτής της Χ.Α. Παναγιώτης Ηλιόπουλος καθώς μαζί με το Γερμενή είχαν παραδώσει τα όπλα τους στο Α.Τ. της περιοχής.

Ο Ηλιόπουλος μάλιστα δηλώνει πως πριν φτάσει στα γραφεία αντιλήφθηκε ότι τον παρακολουθούσαν αλλά υπέθεσε πως επρόκειτο για τη συνήθη παρακολούθηση από την αστυνομία.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.