Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΔΑΚΕ ΕΑΣ: Μαζέψτε τον… « απερίγραπτο ψεύτη »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ ΕΑΣ

Την Κυριακή 24-11-2013 στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης αναφερόμενος στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) παραπληροφόρησε τους τηλεθεατές ότι τα ΕΑΣ έχουν χρεώσει τον Ελληνικό λαό με  10 δις (!!!) τα τελευταία 5 χρόνια και για αυτό το λόγο «η Ελλάδα έφτασε ως εδώ»!!!.
Δεν περιμέναμε τόσο χονδροειδέστατη παραποίηση της αλήθειας για την αμυντική βιομηχανία ακόμη και από τον  Μανώλη Κεφαλογιάννη που πέρασε (και δεν τον… “άντεξε”) από τη θέση του γραμματέα της Ν.Δ., γνωστό για την πολιτική του διαδρομή και τον Γκεμπελικό λόγο του.
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις “αποκαλύψεις” Κεφαλογιάννη και τον προκαλούμε να παρουσιάσει στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του ή να
ζητήσει συγνώμη για τις αερολογίες του προς τον ελληνικό λαό. Εάν δεν το πράξει θα είναι ένας κοινός συκοφάντης.
Καλούμε   επίσης   την    κυβέρνηση    και   το κόμμα της Ν.Δ. να  αποκαταστήσουν ά μ ε σ α  την αλήθεια και να τον «μαζέψουν», γιατί εδώ που μας έχουνε φτάσει, κανένας δεν μπορεί να παίζει με την αμυντική βιομηχανία της χώρας και με το μεροκάματο των εργαζομένων σε αυτή.
 ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ κε ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
Η έκπληξή μας ήταν μεγάλη αφενός γιατί ο «κύριος» αυτός είχε ενημερωθεί  λεπτομερώς από τη ΔΑΚΕ αλλά και από τα Σωματεία των εργαζομένων, ως γραμματέας της Ν.Δ., για την οικονομική κατάσταση των ΕΑΣ και αφετέρου γιατί η Ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς διατείνονται ότι διαπραγματεύονται σκληρά  προκειμένου να πείσουν την τρόικα για την βιωσιμότητα της αμυντικής βιομηχανίας.
Τέτοιου είδους δηλώσεις άραγε, είναι στα πλαίσια της «προσπάθειας» της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού ή συμπαρατάσσονται με τους δανειστές που πιέζουν για λουκέτο στα ΕΑΣ προς όφελος των  Γερμανικών αμυντικών βιομηχανιών;
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;
Είναι τυχαίες και απλά ανεγκέφαλες τέτοιες τοποθετήσεις ή συγκαταλέγονται σ’ έναν ευρύτερο ...
σχεδιασμό λόγω επικείμενων αρνητικών εξελίξεων;
Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, εάν αλλάξατε θέσεις επειδή τα βρήκατε με την τρόικα για απολύσεις και στρατιωτικό εργοστάσιο, εάν αποφασίσατε να «εγκληματήσετε» ενάντια στην κοινή λογική και στην πατρίδα μας, τότε εμείς σας ξεκαθαρίζουμε ότι θα είμαστε οι μεγαλύτεροι πολέμιοι αυτού του εγκλήματος.
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα ΕΑΣ έχουν σήμερα εξαγωγικές συμβάσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων, ότι μπορούν να επιβιώσουν και να γίνουν κερδοφόρα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι δεν περισσεύει κανείς εργαζόμενος και ότι θα πρέπει να γίνουν προσλήψεις εργατοτεχνικού προσωπικού για να εκτελεστούν οι παραγγελίες εκτός εάν για σας είναι απαγορευτική η δημιουργία νέων παραγωγικών θέσεων εργασίας καθώς και η βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας μας.
 Σας καλούμε να τολμήσετε και να αντισταθείτε στις παράλογες απαιτήσεις από όπου και αν προέρχονται, να  αφήσετε τα λόγια και να περάσετε στις πράξεις!
Κάθε μέρα που περνά είναι ένας αργός θάνατος για τα ΕΑΣ, εκτός εάν αυτό επιθυμείτε.
 Είναι γνωστό σε όλους  ότι  οι εργαζόμενοι  ενώ έχουν  υποστεί μειώσεις που στην πλειοψηφία  ξεπερνούν το 50% με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου του στενού δημόσιου τομέα, εργάζονται χωρίς να πληρώνονται. Παράλογα δε,  το εργατοτεχνικό προσωπικό,  αμείβεται με βάση τη βαθμίδα εκπαίδευσης.
Όσο για τον ανεκδιήγητο Κεφαλογιάννη που είναι χαμένος ανάμεσα στο λαϊκισμό και στο ψέμα, που εκτοξεύει κάθε φορά  ανούσιες αερολογίες, αυτή τη φορά εμφανίζεται εντελώς  αστοιχείωτος και ως προς την πραγματικότητα για τις  αμυντικές ανάγκες της χώρας μας.
Θα έπρεπε όμως να είναι περισσότερο σεμνός όταν αναφέρεται, στο τι και ποιούς πληρώνει ο Ελληνικός λαός. Με τη στάση του τελικά επιβεβαιώνει γιατί η βλακεία, η γελοιότητα και η ηλιθιότητα είναι ανίκητες.

ΩΣ ΕΔΩ !!!
 ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ  «ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ»

Το «πως φτάσαμε ως εδώ» ως χώρα, το γνωρίζουν πλέον καλά οι πολίτες. Μάλλον όμως πρέπει να το γνωρίζει πιο καλά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, γιατί πέρασε από υψηλές κυβερνητικές και κομματικές θέσεις και μπορεί να μας αναλύσει που πήγαν τα 467 δις € χρέους (τα 146 δις € κουρεύτηκαν) και τα περίπου 800 δις € τοκοχρεολυσίων που μέχρι σήμερα έχει πληρώσει ο Ελληνικός λαός. Και μη μας πει ότι 1,5 τρις € δόθηκαν για τα ΕΑΣ !!!
Θα μπορούσε μάλιστα ως μέλος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που ερεύνησε τις ευθύνες για τη λίστα Λαγκάρντ, να μας ενημερώσει ποια συγγενικά του πρόσωπα εμφανίζονται σ’ αυτή και ποια πρόσωπα άλλων πολιτικών και μεγαλοεργολάβων καρχαριών βρίσκονται στη λίστα και ποιος ευθύνεται για το θάψιμό της !!!
Ας απαντήσει στον Ελληνικό λαό τι έγινε με τα σκάνδαλα SIEMENS,  χρηματιστηρίου, υποβρυχίων, Τσοχατζόπουλου κλπ. Εκτός εάν αυτά τα διέγραψε από τον σκληρό δίσκο ελέω συγκυβέρνησης.
Ελπίζουμε δε να μην ανήκει στην κατηγορία των βουλευτών που κάνουν το σκ…ό τους παξιμάδι για να ζήσουν !!!
Ας απαντήσει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στα συγκεκριμένα ερωτήματα και ας μην προσπαθεί τις ευθύνες εκείνων που εγκλημάτησαν σε βάρος του Ελληνικού λαού καταληστεύοντας τον πλούτο του, να τις επιρρίπτει στα Ε.Α.Σ.
Τα μεγέθη δυστυχώς γι αυτόν είναι δυσανάλογα και δείχνουν ανάγλυφα «το πώς φτάσαμε ως εδώ». Ας μην μας κουνάνε λοιπόν  το δάκτυλο οι υπαίτιοι της τραγωδίας του Ελληνικού λαού.
Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΕΕΙ

“ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο   ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ” !!!
ΔΑΚΕ ΕΑΣ
(ΥΜΗΤΤΟΥ – ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ – ΛΑΥΡΙΟΥ – ΜΑΝΔΡΑΣ)
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.