Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Θόλωσε το μάτι μου όταν το έμαθα! Στενή συγγενής του θρυλικού Καλούση, ανερχόμενη λειτουργός της δικαιοσύνης;;;

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία

Υπάρχει λοιπόν ακόμα ελπίδα σ’ αυτόν τον τόπο! 

Μπορεί το διαμάντι του εκσυγχρονισμού, ο στυλοβάτης του γιωργοπαπανδρεϊσμού να κυνηγήθηκε ανηλεώς από την δεξιά του Καραμανλή και να εξοντώθηκε, φαίνεται όμως πως άφησε πίσω του συνέχεια. 

Η “χρυσή πενταετία” κατά τον Γιάννη Στουρνάρα, ζει ακόμα στα ψυχρά, ανέραστα έδρανα της δικαιοσύνης.

Η πληροφορία που έκανε το μάτι μου να θολώσει από δάκρυα χαράς και συγκίνησης, είναι σοβαρή. Στενή συγγενής του Καλούση, υπηρετεί σήμερα την δικαιοσύνη, διαγράφοντας μάλιστα λαμπρή καριέρα. Η ίδια πηγή μάλιστα μου αποκάλυψε πως χειρίζεται σοβαρότατες υποθέσεις, με πολλά εκατομμύρια και πρόσωπα υπεράνω υποψίας, τα οποία ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, φροντίζει να παραμείνουν …υπεράνω υποψίας!

Μπορεί η Ελλάδα να φέρεται άκαρδα σε ευεργέτες όπως ο Καλούσης, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι φίλος και συνεργάτης της οικογενείας Παπανδρέου οφείλει την λευτεριά του στον θρυλικό αυτόν εισαγγελέα, ο σοσιαλισμός όμως πάντα θα θριαμβεύει.

Η προσφορά του Κώστα Σημίτη και των στελεχών του, δεν είναι αντιληπτή από κοινά μυαλά. Η προσφορά ενός Στουρνάρα, ενός Προβόπουλου, ενός Γιάννου, ενός Άκη δεν μπορεί να αφήνεται στα χέρια κοινών δικαστών. Μόνο η γονιδιακή σοφία ενός Καλούση θα μπορούσε να φτάσει τον συντονισμό των μαγνητικών κυμάτων μίας ιδιοφυΐας επιπέδου π.χ. Νίκου Παπανδρέου.

Απόψε θα κοιμηθώ με τα δάκρυα της ελπίδας στα βλέφαρα.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.