Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Δείτε ζωντανά τα "ζωντανά" της τρόικας, είναι θεσμοί... είναι πολλοί είναι οι: Φερέγγυοι, οι κωλοτούμπες, οι άχρηστοι εξυπνάκηδες... οι χρήσιμοι ηλίθιοι, ...είναι_ανίκητοι...

Οι θεατρινισμοί και οι μπαλωθιές για την τιμή των όπλων τελείωσαν

Σχετικό: Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Στηρίζουν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως προκύπτει από τη δήλωση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σημειώνει πως «η συλλογική ευθύνη τελείωσε» και «ο κάθε βουλευτής αναλαμβάνει πλέον τις προσωπικές του ευθύνες απέναντι στο λαό. ...
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης προϊδέασε σαφώς για τη στάση του κόμματος που αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις του επισήμως την Παρασκευή, λέγοντας πως «η πολιτική κατάσταση της χώρας δεν επιτρέπει τακτικισμούς από καμία πλευρά».
«Αυτή την ώρα που η χώρα διαπραγματεύεται με τους δανειστές, που βρίσκονται σε εξέλιξη κρίσιμα και σημαντικά ζητήματα, στην οικονομία και σε κάθε περίπτωση στην κοινωνία, μία πρόταση μομφής δεν θα προσθέσει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει, νομίζω, προβλήματα» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ωστόσο μίλησε χωρίς περιστροφές: «Οι θεατρινισμοί και οι μπαλωθιές για την τιμή των όπλων τελείωσαν» τονίζει ο κ. Καμμένος και προσθέτει:
«Οι Έλληνες βουλευτές καλούνται να απαντήσουν με την ψήφο τους εάν συναινούν στη δήμευση των σπιτιών και των χωραφιών των Ελλήνων που απαιτεί η τρόικα, καλούνται να απαντήσουν εάν συμφωνούν ή όχι στην άφεση αμαρτιών των εγκλημάτων που διέπραξαν πολιτικοί όπως η υπόθεση των υποβρυχίων, η αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων και η είσοδος της χώρας στο μνημόνιο».

Κουβέλης για ΕΡΤ: «Ο αυταρχισμός καταγράφηκε», αλλά τα στελέχη μας θα ανταποκρίνονται στη ΔΤ
Σχετικά με την επέμβαση της Αστυνομίας στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο Φώτης Κουβελης τόνισε πως «ο αυταρχισμός καταγράφηκε», ενώ παράλληλα έσπευσε να τονίσει πως τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ θα ανταποκρίνονται σε προσκλήσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης.
Βέβαια, ανέφερε ότι ταυτόχρονα επιμένει να έρθει στη Βουλή η πρόταση νόμου, με την οποία ζητάει την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

======================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"
======================:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.