Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

kalami.net USA: Υπουργάρες της Ελλάδας ''κατέλαβαν'' την αμερικανική ήπειρο - Τα δύο άκρα: Οι πολιτικοί που περνάνε μιά χαρά με κρατικό χρήμα και ο λαός που υποφέρει (Ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση.. έως άστεγοι και αυτοκτονίες και με παράπλευρες απώλειες από εγκεφαλικά, εμφράγματα, ψυχολογικές διαταραχές, καταθλίψεις κλπ)

Στην ομιλία του στο Tufts ο υπουργός 'Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος, δεν έβγαλε είδηση. Ανάφερε τα γνωστά και πολυ-ειπωμένα: ''Η Ελλάδα θα βγει από την κρίση, αλλά από τον 2014 θα έχει πλεόνασμα και θα επιστρέψει στην ανάπτυξη. Αποτελεί, ως χώρα, παράγοντα σταθερότητας γιά την περιοχή, η στενή συνεργασία με το Ισραήλ είναι χρήσιμη, από το Κυπριακό εξαρτάται η ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας''.
Αβραμόπουλος fletcher, tufts, boston
(Για να δείτε όλη την φωτογραφία του ''Κ'' από την εκδήλωση-ομιλία, πατήστε εδώ)
Ποιά κρίση στην Ελλάδα; Λεφτά υπάρχουν (πληρώνουν τα κορόϊδα)
Υπουργάρες της Ελλάδας ''κατέλαβαν'' την αμερικανική ήπειρο
Ο 'Αμυνας Μήτσος, βόρεια Αμερική, στην Βοστώνη (θα συνεχίσει τον ''τουρισμό'' του στις ΗΠΑ, όπως έχει συνηθίσει -κάθε 3 μήνες- με χρήμα των φορολογούμενων, στη Νέα Υόρκη, όπου φυσικά θα συναντηθεί και με τους φίλους του kosher, του American Jewish Committee).
Η του Τουρισμού 'Ολγα (μαζί με τον... ''συνοδό ασφαλείας'';) νότια Αμερική, στην Αργεντινή.
Σημ.: Στη Νέα Υόρκη γιά... ψώνια και οι βουλευτίνες Ελένη Μακρή-Θεοδώρου και Μαρία Αντωνίου. ...
Τα δύο άκρα: Οι πολιτικοί που περνάνε μιά χαρά με κρατικό χρήμα και ο λαός που υποφέρει
Αν η Ελλάδα είχε σοβαρή κυβέρνηση, η υπουργίνα θα είχε απολυθεί
Διασυρμός: Την ''κράζουν'' ανοιχτά 'Ελληνες Λονδίνου στο twitter, γιά τις ''αμαρτωλές ιστορίες'' της
Ευτυχώς που η υπουργίνα 'Ολγα προωθεί τον ''ερωτικό τουρισμό'', με τα εβδομαδιαία ταξίδια της
'Οποιος νομίζει ότι οι δύο υπουργικές αποφάσεις έχουν KAI ''ροζ χρώμα'', τότε έχει αχρωματοψία: Προσοχή στις λεπτομέρειες... Απόφαση 1η (ταξίδι Νέα Υόρκη)... Απόφαση 2η (ταξίδι Λονδίνο)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.