Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

«Μπορεί να λειτουργήσει το ΚΙΣ με το καθεστώς των OFFSHORE προσφέροντας φοροαπαλλαγή σε ιδιοκτήτες ακινήτων;»

Θεανώ Βλάχου: «Η Ελεύθερη Ώρα καλεί τον πολιτικό να απαντήσει εάν έχει καταχωρήσει στο ΚΙΣ τα ακίνητά του για να μην φορολογείται, αλλά μέχρι στιγμής δεν απαντά»

Σχόλιο Θεανώς Βλάχου: «Το ΚΙΣ θα εξαιρεθεί;»


«Είπαν ότι θα φορολογήσουν τώρα και τα ακίνητα των κομμάτων, του στρατού και των δημοσίων υπηρεσιών. Ιδιόκτητο χώρο και μάλιστα τεράστιο μόνο ένα κόμμα κατέχει. Πού βρήκε τους πόρους για να το κατασκευάσει είναι άλλη ιστορία. ΄Οσο για το Δημόσιο που θα πληρώνει φόρο στο Δημόσιο για τη περιουσία του αυτό θέλει μετάφραση!!! Με τα ακίνητα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου τι θα γίνει; Θα εξαιρεθούν πάλι από τη φορολόγηση; Τα εξαίρεσε κάποτε ο Γεώργιος Παπανδρέου ο Α και από τότε, ακούγεται, ότι δεν πληρώνουν φόρο. Τώρα που λένε ότι θα φορολογήσουν ακόμη και το χέρσο χωραφάκι, με τα ακίνητα του ΚΙΣ που δεν είναι και λίγα, τι θα ισχύσει; Ακούστηκε ότι Έλληνες πολιτικοί έχουν τα ακίνητά τους στο ΚΙΣ για να μη φορολογούνται. Απίθανο φαίνεται! Αλλά πού ξέρεις;».
 
Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέχεια με όλες τις απόψεις> - ΕΔΩ-

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.