Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

TA "NOTIA ΠΡΟΑΣΤΙΑ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ

17 Νοέμβρη 1973- 7 Νοέμβρη 2013
Πέμπτη 7 Νοέμβρη 2013, 10 μέρες πριν τη 40η επέτειο της επέμβασης των τανκς του Παπαδόπουλου στο Πολυτεχνείο, δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στην ΕΡΤ και κατέλαβαν το κτίριο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή στις 04:20 τα ξημερώματα, από τους εργαζόμενους που εξέπεμπαν επί 5 μήνες ελεύθερο και αδέσμευτο ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα παρά το κλείσιμο της ΕΡΤ, από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά, στις 11 Ιουνίου 2013.
Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, Ανδρέας Ροδίτης, Σήφης Μανουσογιαννάκης και Σακελαρίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαραμένος, ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Νίκος Μαρκάτος, και εκπρόσωπος των αγωνιζόμενων εργαζομένων του ΕΜΠ, μιλούν στην εφημερίδα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, που από τις 11 Ιουνίου στέκεται αλληλέγγυα στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.