Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ζωή Κωνσταντοπούλου Vs Άδωνι Γεωργιάδη: "Εξυπνάδες, μαύρο χιούμορ και χυδαία επίδειξη πνεύματος που σας εκθέτει" - "Θα Πέσετε"

ΒΙΝΤΕΟ-Κωνσταντοπούλου:«Θα πέσετε...»
Χυδαία χαρακτήρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από στελέχη της κυβέρνησης αποφεύγοντας να αναφερθεί προσωπικά στον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. «Εξυπνάδες, μαύρο χιούμορ και χυδαία επίδειξη πνεύματος που σας εκθέτει».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για μια έκπτωτη κυβέρνηση, τα στελέχη της οποίας θα πρέπει να ντρέπονται και θα απολογηθούν για αυτό στην ιστορία. «Δεν ασκείται διακυβέρνηση αλλά διαχείριση της δική σας αποσύνθεσης».

Η κ. Κωνσταντοπούλου αφού αναφέρθηκε στην αντισυνταγματικότητα των πολιτικών που ασκεί η συγκυβέρνηση παρέθεσε ενδεικτικά μία σειρά από «πράξεις διαφθοράς και διαπλοκής». Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το «συγχωροχάρτι» που δόθηκε στη Siemens, για την ποινική δίωξη του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Αθανασόπουλου, για τη Λίστα Λαγκάρντ καθώς και για τα δώρα στους τραπεζίτες από την κυβέρνηση. Από τα πυρά της κ. Κωνσταντοπούλου δε ξέφυγε ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον οποίον υπήρξε «ασυλία», όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ δήλωσε με σιγουριά ότι θα γίνει εξεταστική για το Μνημόνιο.
Κλείνοντας δήλωσε κατηγορηματικά απευθυνόμενη προς την κυβέρνηση, «Θα πέσετε».

Δείτε το βίντεο:



ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης:«Υπερήφανος που συμμετέχω στην κυβέρνηση»

Επεισοδιακά ξεκίνησε η ομιλία του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στην Ολομέλεια της Βουλής, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρούν από την αίθουσα, εξαιτίας της προσβλητικής φράσης του, για την Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να πιστοποιήσω έχοντας ζήσει με την κυρία συνάδελφο στην λίστα Λαγκάρντ για περίπου πέντε μήνες ότι είναι απολύτως προφανές ότι την χρειάζεται και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να την βοηθήσουμε.» Ειδική μνεία έκανε και για τη βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, «η εικόνα της κ. Ραχήλ Μακρή πάνω στα κάγκελα ήταν πραγματικά πέρα πάσης προσδοκίας». Άμεση ήταν η αντίδραση από τα έδρανα των κομμάτων της αντιπολίτευσης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, να υψώνει τους τόνους.

Εν συνεχεία σχολίασε τις θέσεις του Αλέξη Τσίπρα για κατάργηση του Μνημονίου και παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ και δήλωσε κατηγορηματικά ότι «ο κ. Τσίπρας δε θα σκίσει το Μνημόνιο». Ακόμη , ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψη ότι τα περί Χούντας, που ακούγονται έντονα τις τελευταίες ημέρες, πλήττουν το κοινοβουλευτικό σύστημα κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία.

Επίσης ο Υπουργός Υγείας σχολίασε και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον τομέα της υγείας χαρακτηρίζοντας τες σκληρότερες από αυτές τις Tasc Force. Κλείνοντας, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε υπερήφανος που συμμετέχει στη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Δείτε το βίντεο



Την σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που έφτασε μέχρι της προσωρινής αποχώρησής των βουλευτών του κόμματος από την αίθουσα, προκάλεσαν τα λεγόμενα του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη με αιχμή τα γεγονότα το Σάββατο στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.


Αμέσως μόλις ανέβηκε στο βήμα ο υπουργός Υγείας σχολίασε: «Με τα χθεσινά γεγονότα στην ΕΡΤ και την εικόνα της κυρίας Κωνσταντοπούλου να καλεί σε βοήθεια, πιστοποιώ -έχοντας ζήσει με την κυρία συνάδελφο για περίπου πέντε μήνες στην Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ- ότι την χρειάζεται και θα πρέπει να την βοηθήσουμε. Επίσης η εικόνα της κυρίας Ραχήλ Μακρή πάνω στα κάγκελα ήταν πραγματικά πέραν πάσης προσδοκίας…».

Η αναφορά αυτή του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επέκριναν με σφοδρότητα τον υπουργό, κάποιοι σηκώθηκαν από τα έδρανά τους και του επέστρεψαν τα προσωπικά βέλη, κατόπιν αποχώρησαν από την αίθουσα μέχρι της λήξης της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη.

«Πείτε ότι θέλετε. Σας ακούμε όλη τη μέρα να μιλάτε για χούντα και για κατάλυση της Δημοκρατίας. Φτάνει. Έχετε χάσει την ψυχραιμία σας. Αφού δυο μέρες μας μιλάνε για τη χούντα της κυβερνήσεως έχουν το θράσος να μας κάνουν και μαθήματα αξιοπρέπειας. Βρείτε εσείς την αξιοπρέπεια κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και μετά να κάνετε μαθήματα στους άλλους», απάντησε ο υπουργός Υγείας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος της ο υπουργός Υγείας 'Αδωνης Γεωργιάδης, έκανε λόγο «για εξυπνάδες, μαύρο χιούμορ και χυδαία επίδειξη πνεύματος». «Συμπράττετε για να συγκαλύψτε τα εγκλήματα σας. Θα ντρέπεστε και θα απολογείστε στη κοινωνία για τα εγκλήματα σας», τόνισε.

Ακόμα, η κ. Κωνσταντοπούλου επέμεινε στις καταγγελίες περί προπηλακισμών σε βάρος βουλευτών της αντιπολίτευσης από αστυνομικές δυνάμεις έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δόθηκε εντολή άσκηση βίας κατά βουλευτών και εμένα προσωπικά. Αυτό συνιστά πράξη κατάλυσης της δημοκρατίας και σε ότι με αφορά θα κάνω αυτά που δικαιούμαι να κάνω. Υπάρχουν γεγονότα στην ιστορία ενός λαού που επαναπροσδιορίζουν την ύπαρξη του, σηματοδοτούν τη συλλογική του συνείδηση. Τέτοιες στιγμές ζούμε. Θα πέσετε κύριοι της κυβέρνησης. Έχετε ήδη πέσει πολύ χαμηλά, έχετε ήδη προ πολλού εκπέσει στα μάτια του ελληνικού λαού», κατέληξε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ, enet.gr

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.