Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Μετά τα ψίχουλα του Αντώνη Κ. για μίζα 13,7 εκ. δολ. ακολουθεί η νταλίκα από ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με 1 δις ευρώ (ελεγμένα από Έσχες και καθαρά από Πόθεν;) σε κυπριακές τράπεζες!

Συναγερμός έχει σημάνει στο περιβάλλον ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ως τώρα παραμένει ανέγγιχτο από την Δικαιοσύνη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το κούρεμα των καταθέσεων στις τράπεζες της Κύπρου και κυρίως η πιθανότητα διαρροής ονομάτων. Το συγκεκριμένο στέλεχος, σύμφωνα με καταγγελίες που έφθασαν στον ΣΔΟΕ,  “κρύβεται” πίσω από υπεράκτια εταιρεία με καταθέσεις που αγγίζουν το 1 δις ευρώ, σπασμένες σε τρεις λογαριασμούς.
Στην Κύπρο έχουν την έδρα τους και πολλές άλλες εταιρείες Ελλήνων επιχειρηματιών, εκδοτών κλπ, οι οποίοι εμπλέκονται σε εμπόριο όπλων και όχι μόνο.
Ε, ρε τι έχουμε να δούμε...
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.