Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Η νέα «φεουδο-τραπεζο-δικτατορία», θα ηττηθεί! - Άρχισαν οι Ανακρίσεις στην 29η Ανακρίτρια Αθηνών

Η νέα «φεουδο-τραπεζο-δικτατορία»,  θα ηττηθεί!
Άρχισαν οι Ανακρίσεις στην 29η Ανακρίτρια Αθηνών
Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να προσέλθουν, να καταθέσουν αυτοβούλως στην 29η Ανακρίτρια Αθηνών, οδός Λουκάρεως, Πρωτοδικείο Αθηνών.
Νέα Μήνυση κατατέθηκε στον κ. Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Πεπόνη Γρηγόριο με αρ. πρωτ. 279/6-8-2012
Η κρίσιμη στιγμή για την νέα απελευθέρωση φτάνει.
Καμία κατάσχεση σπιτιών, καμία υποχώρηση.
 Αθήνα, 20-8-2012

Θέμα: 1. «Η διεθνής δήθεν, οικονομική κρίση, η ύφεση, τα άφθονα κοιτάσματα πετρελαίου του Αιγαίου, ο ορυκτός πλούτος της πάμπλουτης Ελλάδας, οι νέοι τραπεζίτες, τα δυσβάστακτα «νέα μέτρα» και οι δολοφονίες –αυτοκτονίες δανειοληπτών.
Θέμα 2. « Στην Ελλάδα, ενώ ανακοινώνονται νέα «μέτρα», που δεν θα βγάλουν σε τίποτα - σε βάρος των φτωχών πολιτών»-, οι πλούσιοι, που φοροδιαφεύγουν συστηματικά, μέσω «εξωχώριων εταιριών» κάνουν πάρτι στην Μύκονο κλπ.. Στην Ισλανδία και Ιρλανδία συνελήφθηκαν, ήδη, οι «υπεύθυνοι της «κρίσης»!
Θέμα 3. Συνεχίζονται οι αυτοκτονίες – δολοφονίες δανειοληπτών
Η μήνυση στρέφεται και κατά των : Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς (ΕΕ) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ), για παράνομη ωμή επέμβαση στα εσωτερικά της Ελληνική Δημοκρατίας, για εκβιασμό της Ελλάδας, κατασκοπία, πρόκληση νέων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, νέας γενοκτονίας και άλλες αξιόποινες πράξεις, όπως προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας. Ο κ. Τόμσεν αυτή την στιγμή είναι στην Ελλάδα και μπορεί να συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου». Ο κ. Τόμσεν παράνομα επισκέπτεται Υπουργεία και υπηρεσίες, εκβιάζει Υπουργούς να «πάρουν και άλλα μέτρα», τα οποία δεν θα μας βγάλουν από το πρόβλημα, αλλά θα μας χώσουν σε βαθύτερο πρόβλημα, όπως όλοι ομολογούν!
Κάθε μέρα αυτοκτονείται –δολοφονείται  ένας πολίτης! Να συλληφθεί ο κ. Τόμσεν Ποουλ για εγκλήματα κατά της Ελλάδας.
Η κρίσιμη στιγμή για την νέα απελευθέρωση φτάνει. ...
Νέα Μήνυση κατατέθηκε στον κ. Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Πεπόνη Γρηγόριο με αρ. πρωτ. 279/6-8-2012. Η νέα μήνυση είναι εναντίον της Τρόικας , του κ. Τόμσεν Ποουλ, για παράνομη κατοχή της Ελλάδας , εναντίον των τραπεζιτών, για απάτη, εναντίον της Γερμανίας και ζητάμε τα 1,3 τρις, και κατά των τραπεζών δολοφόνων 1900 πολιτών.
«Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες,
παράνομα στην Ελβετία, Λιχτενστάιν,
Λουξεμβούργο, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ…
και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα».
Σύγχρονη ρήση
Η όλη δήθεν κρίση είναι μια καλοστημένη κομπίνα, για να σωθούν και να πλουτίσουν οι ιδιώτες τραπεζίτες και να χρεωθούν τα Κράτη, τα οποία οδηγούνται παράνομα σε υποτέλεια. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην δήθεν Ελληνική οικονομική κρίση, πρέπει να διωχτούν και με τον νόμο περί «εσχάτης προδοσίας» και με τους νόμους περί απάτης, δολοφονίας – αυτοκτονίας εκατοντάδων πολιτών, κατάχρηση εξουσίας κλπ…
Αποκάλυψη: Στα Κάιμαν νησιά πίνει τον καφέ του ο κάθε «αεριτζής τραπεζίτης» κ. Λάτσης ( ο 7ος πιο πλούσιος διεθνώς) και εδώ τα τσιράκια του οι «τραπεζοϋπάλληλοι» αντικαθιστούν τους βασανιστές της χούντας, εκβιάζοντας τον κάθε πολίτη να υποθηκεύσει την ελάχιστη περιουσία του για να την κατασχέσει ( «τράπεζες» = κέντρο εκβιαστών – δολοφόνων), όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να πάρει πίσω και τα 110 δις το κράτος από τις τράπεζες και να φτιάξει ειδικά προγράμματα συγκέντρωσης οφειλών υπερδανεισμένων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων! Να κλείσουν τα μισά τραπεζικά υποκαταστήματα και να μετατεθούν οι τραπεζοϋπάλληλοι σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, να δουν πως βγαίνουν τα λεφτά του αγρότη και εργάτη, τον οποίο εκβιάζουν να του πάρουν το σπιτάκι του. Ο κ. Λάτσης, Ελβετός υπήκοος (?) χώρισε την τράπεζα στα δύο και τις μετοχές τις μεταβίβασε στους απογόνους του. Να ερευνηθεί η νομιμότατα των μεταβιβάσεων, αν πληρώθηκαν φόροι κλπ… Επίσης η περίπτωση «αγοράς» της Αγροτικής» από τον πριν λίγο «μη έχοντα ρευστότητα» κ. Σάλλα μόνο μια καραμπινάτη απάτη μπορεί να είναι, όπως γράφει η Εφημερίδα η « Η Ελλάδα αύριο» (1 Αυγούστου 2012). Να ερευνηθούν οι πτυχές πώλησης της Αγροτικής.
Οι δανειολήπτες ασφυκτιούν και έχουν μετατραπεί σε σκλάβους των τραπεζιτών με ανεξέλεγκτες μελλοντικές εξελίξεις (τύπου Τυνησίας, Αιγύπτου).
Δικαστήριο «Κούρεψε» 92% χρέος δανειολήπτη!
Το κούρεμα χρέους δανειολήπτη σε ποσοστό 92,46% από το σύνολο των οφειλών αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Χανίων. Σύμφωνα με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης το Δικαστήριο αποφάσισε να «κουρέψει» το χρέος, κατά τα 72.682,48. Ο δανειολήπτης καλείται να πληρώσει για τέσσερα χρόνια, προς όλες τις Τράπεζες το συνολικό ποσό των 551.04 Ευρώ, με μηνιαία δόση 11,48 Ευρώ διανεμόμενο αναλογικά.
Σημειώνεται πως ο δανειολήπτης είναι άνεργος οικογενειάρχης, με περιουσιακά στοιχεία (αρκετά αγροτεμάχια), έχοντας την συγκυριότητα το 25% επί αυτών ,τα οποία το δικαστήριο σημείωσε ότι δεν κρίνονται πρόσφορα για εκποίηση, καθώς δεν θα προκαλέσουν αγοραστικό ενδιαφέρον, αλλά ούτε εκποιώντας τα θα αποφέρουν κάποιο αξιόλογο τίμημα, για ικανοποίηση των πιστωτών του.
Υπάρχει λύση:
1. Χρονική επιμήκυνση της αποπληρωμής όλων των δανείων, με χαμηλό επιτόκιο,
2. Μείωση του συνόλου των δόσεων για όλα τα δάνεια και κάρτες, δόσεις στην εφορεία, στο 1/3 του μηνιαίου μισθού του πολίτη και
3. Επιμήκυνση του χρόνου καταγγελίας της σύμβασης δανείων και ρυθμίσεων (η οποία περιπλέκει την πίεση στους δανειολήπτες).
4. Κούρεμα δανείων τουλάχιστο 53% και για ανέργους έως και 99% !
Η νέα Σεισάχθεια μπορεί να πραγματοποιηθεί… και οι πολίτες να σωθούν από την αυτοκτονία!
Είναι Εθνική Ανάγκη για να αποφευχθεί το «μακελειό» που έρχεται, να ψηφιστεί νέο νομοσχέδιο «διακανονισμού οφειλών». Στο νέο νομοσχέδιο να μπουν πρόσθετες διατάξεις αυτόματου διακανονισμού με τις τράπεζες, όπως το σύνολο των δόσεων προς τις τράπεζες δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη! Έτσι μόνο θα αποφευχθεί η κοινωνική έκρηξη που έρχεται!
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μείωσε σήμερα το βασικό της επιτόκιο, στο 0,75%, δηλαδή μείωση της τάξεως του 0,25%. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για τους δανειολήπτες;
Η συγκεκριμένη μείωση του επιτοκίου της ΕΚΤ ωφελεί τους δανειολήπτες που έχουν λάβει δάνεια με κυμαινόμενο επιτόκιο συνδεδεμένο με αυτό της ΕΚΤ, αφού η δόση τους θα μειωθεί από 15 μέχρι 40 ευρώ.
Η μήνυση έχει ήδη υποβληθεί από 9-10-2011 στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου και Εφετών και έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία με αρ. Π. 2399/2012 και έχουν ήδη αρχίσει ανακρίσεις. Νέα μήνυση έχει κατατεθεί εναντίον τραπεζιτών και άρχισαν ανακρίσεις. Επίσης η μήνυση είναι εναντίον της Τρόικας για παράνομη κατοχή της Ελλάδας και εναντίον της Γερμανίας και ζητάμε τα 1,3 τρις, που οφείλει από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο , όπως και τα παράνομα χρήματα (περίπου 600 δις) που βρίσκονται στην Ελβετία κλπ…
Υποβλήθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία δημοσιεύματα μπλογκ, εφημερίδων, ενώσεων καταναλωτών και η επιστολή Ιερώνυμου στον κ. Λουκά Παπαδήμο. Παρακαλούμε να ζητηθούν επίσημα από την Εισαγγελία Αρείου Πάγου, τα 600 δις που είναι στην Ελβετία και τα 1,3 τρις, που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα, αντί να κυνηγάνε μόνο τον κάθε απλό πολίτη…
Καλούμε τα θύματα δανειολήπτες των τραπεζικών και της Τρόικας να καταθέσουν. Να αποστείλουν την μαρτυρία τους και ντοκουμέντα ή στην εισαγγελία (δικογραφία με αρ. Π. 2399/2012) ή στο ankoutsoukos@yahoo.gr
Καμιά λύπηση στους εξωτερικούς και εσωτερικούς καταλυτές της Δημοκρατίας.
Θα νικήσουμε!
Υπάρχει Ελπίδα. Αντισταθείτε!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πρόεδρος Ελληνοδιεθνής ΜΚΟ.
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη 15121 Αθήνα, Τηλ. 6980203968
www.koutsoukos-anastasios.gr , email. ankoutsoukos@yahoo.gr

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.