Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Στην Ταϊλάνδη Παραιτείται όλη η αντιπολίτευση στην... στην Ελλάδα κύριε;

Σχετικό: Ουκρανία: 200.000 διαδηλωτές ζητούν την αποπομπή του Προέδρου της χώρας

Σε μαζική παραίτηση από τη Βουλή, γράφουν τα ystarografa ότι προσανατολίζονται τα μέλη των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην Ταϊλάνδη, προκειμένου να εντείνουν την άσκηση πολιτικής πίεσης προς την κυβέρνηση της Γινγκλούκ Σιναουάτρα, και να προκαλέσουν πρόωρες εκλογές.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε σήμερα εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης, την ώρα που η ένταση στη χώρα συνεχίζεται, με μεγάλες διαδηλώσεις και επεισόδια.

Πριν από μερικές μέρες, η κυβέρνηση της Γινγκλούκ Σιναουάτρα είχε κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης στο Κοινοβούλιο της χώρας.
 
Στην Ελλάδα κύριε;

Στην Ελλάδα τα κυβερνητικά κόμματα παιδί μου ξέρουν ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα είναι ούτε το ένα τρίτο από δαύτους.
Στην αξιωματική αντιπολίτευση ξέρουν επίσης ότι θα πρέπει να είναι καλά παιδιά για να πάρουν το μπόνους των 50ν εδρών για να εδραιώσουν την νέα τους κοινοβουλευτική περίοδο.
Τι μένει; η ελάσσονα να παίξει μόνη της... αλλά και εκεί τα πράγματα έχουν την δική τους εξήγηση και οι περιπτώσεις είναι διαφορετικές:
Η Χρυσή Αυγή δίνει εξετάσεις με τους επικεφαλής στην φυλακή.
Το ΚΚΕ ελπίζει* στην επανάσταση που δεν έρχεται αλλά επιμένει στην ίδια αέναη γραμμή της προλεταριοποίησης της κοινωνίας
Οι ΔΗθεν Μ. ΑΡιστεροί παίζουν την κωλουτούμπα του μπαλαντέρ.
Τι απομένει; Ένας Καμμένος και μία άκαρπη προσπάθεια Μαριά να φέρουν την άνοιξη ;

Αυτά για το φίλο αναγνώστη μας που μας ρώτησε που το πάμε ως ιστολόγιο...

Η Συντακτική Ομάδα

(*) Εσχάτως το έχουν ρίξει και αυτοί στην φιλανθρωπία (βλέπε πρόεδρος) αλλά Χ.Α - ακολουθούν βλέπεις το ρεύμα της εποχής μας...

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.