Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

"Ποιοι και ποιους όλους" όμως; Σε αυτούς που το εκλογικό σώμα γύρισε τη πλάτη και οι εσωκομματικές αψιμαχίες ρίχνουν τα κόκαλα στα σκυλιά;



Γράφει ο Εl Sito

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον πρώην υπουργό, κ. Μιχάλη Λιάπη, καθώς κυκλοφορούσε με πολυτελές τζιπ, το οποίο είχε πλαστές πινακίδες και ήταν ανασφάλιστο. Ο κ. Λιάπης δεν είχε και
δίπλωμα οδήγησης
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Λιάπης συνελήφθη μετά από τροχονομικό έλεγχο από αστυνομικούς της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής. Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, κυκλοφορούσε μ' ένα SUV (Sport Utility Vehicle) "Volkswagen Touareg", το οποίο "φορούσε" πλαστές πινακιδες κυκλοφορίας. Οι πινακίδες του συγκεκριμένου οχήματος είχαν κατατεθεί στην Εφορία.
Ο πρώην υπουργός και πρώτος ξάδερφος του Κώστα Καραμανλή, φέρεται ότι σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Λούτσας,  παραβίασε STOP στη Λ. Αρτέμιδος.

Σε "επιμελημένο" έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι το SUV που οδηγούσε έφερε πλαστές πινακίδες, καθώς οι επίσημες κρατικές είχαν κατατεθεί στην εφορία, αντίγραφο των οποίων έφερε το όχημα.

Παράλληλα, το πολυτελές SUV, που του ανήκει, ήταν ανασφάλιστο, ενώ ο ίδιος ο πρώην υπουργός δεν είχε στην κατοχή του δίπλωμα οδήγησης.

Ο κ. Λιάπης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής και εις βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την οποία θα μεταφερθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Αυτή η είδηση δένει με την γενικότερη αντίληψη της νέας προπαγάνδας περί "κόκαλου και μαχαιριού στο βάθος" θα είναι ένα από τα νέα ευρήματα της επικοινωνιακής πολιτικής για δήθεν ισονομία και δικαιοσύνη για όλους. (Δείτε τα video και θα καταλάβετε πολλά περισσότερα από ότι σκεφτομαι να υποθέσω ή να γράψω).
 "Ποιοι και ποιους όλους" όμως; Σε αυτούς που το εκλογικό σώμα γύρισε τη πλάτη και οι εσωκομματικές αψιμαχίες ρίχνουν τα κόκαλα και το βρομισμένο κρέας στα σκυλιά.
Δηλαδή πρέπει να πιστέψουμε την όποια δίκαιη αντιμετώπιση του κάθε πολίτη με έναν πολιτικό, έστω πρώην, ή να σκεφτούμε ότι οι ξοφλημένοι πολιτικά είναι οι  "αποδιοπομπαίοι τράγοι" της ...
υποκριτικής κάθαρσης την στιγμή που τα Μεγάλα Σκάνδαλα παραμένουν όχι μόνον ατιμώρητα αλλά οι πρωταγωνιστές στους έχουν εξαγνιστεί και συμμετέχουν χωρίς αιδώ και επιπτώσεις στα   οικονομοπολιτικά δρώμενα της χώρας των Μνημονίων στην εθελόδουλη Ελλάδα των παπανδρεοσαμαραροβενιζέλων.

Ένα "σύνηθες" τηλέφωημα θα ήταν αρκετό να αποφευχθεί αυτή η πολιτικοθεατρική παράσταση των επικοινωνιακών εντυπώσεων. Αλλά θα περιμένουμε με εγκαρτέρηση, όπως εξάλλου το κάνουμε και με άλλες περιπτώσεις, όπως 14 χρόνια για την δίκη του χρηματιστηρίου, να δούμε να εφαρμόζονται οι νόμοι και αυτό δεν είναι για έπαινο αλλά για ντροπή όποιος το υπαινίσσεται ότι το πράττει.

Ίδωμεν.. αν και κάτι "αναδύεται" από αυτή την περίπτωση που δικαιώνει μάλλον για τις "Απειλές Αρβανίτη για εθνικά δικαστήρια" και ανεβάζουν την Χρυσή Αυγή σε διψήφια δημοσκοπικά νούμερα διεκδικώντας στο μέλλον από τα λάθη, τις παραλήψεις και τις εγκληματικές ενέργειες των δήθεν δημοκρατών και αυτή ακόμη την εξουσία, παρόλα τα τεχνάσματα με  τους "Σ@τηρ@ληδες" και τους  εν εαυτώ και εν χορώ και ασμένως υπηρετούντες την εκάστοτε εξουσία.



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.