Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Τα έμαθες τα νέα, Γιάννη; Σε καρφώνει μέχρι και ο... λατρεμένος σου, Άδωνις!

Περίμενε κανείς από μια κυβέρνηση υποταγμένη στο άρμα της Μέρκελ, αποτελούμενη από πολιτικούς που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό και ρημάζουν την πατρίδα μας να υπάρχει... σύμπνοια;

Βγήκε ανήμερα των Χριστουγέννων, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και έκανε τις ανεκδιήγητες δηλώσεις περί του πετρελαίου θέρμανσης. Όλη η Ελλάδα έκλαψε γιατί δε μπορούσε να γελάσει όταν άκουγε τον υπουργό της να δηλώνει ότι δε θα ρίξει την τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης για να μην το εκμεταλλευτούν όσοι θερμαινόμενες πισίνες.
έχουν...
Δηλώσεις, βέβαια, που δεν εξέπληξαν κανέναν. Ο μέγας οικονομολόγος, Στουρνάρας μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες αμετροεπείς πολιτικές ανοησίες. Έχει καταφέρει να είναι ο λατρεμένος υπουργός όλης της... Ευρώπης και ο χειρότερος εφιάλτης όλης της Ελλάδας.
Ενδεχομένως, πάντως και καθώς κατ' ουσίαν είναι άπειρος πολιτικά (φυτευτός μπήκε στη ζωή μας για να τη ρημάξει) να νομίζει ο Στουρνάρας ότι έχει τη στήριξη του πρωθυπουργού αλλά και των υπουργών της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.
Δεν είναι έτσι, κύριε Γιάννη. Και όσο περισσότερο βγαίνεις μπροστά με άσβεστο μνημονιακό πάθος να υποστηρίξεις ως ενδεδειγμένες τις εντολές των τροϊκανών, τόσο περισσότερο άλλοι πολιτικοί "γάτοι" θα ρίχνουν διαρροές για να διαχωρίζουν την θέση τους.
Σήμερα διαβάζουμε ότι οι υπουργοί Υγείας και Περιβάλλοντος, Γεωργιάδης και Μανιάτης αντίστοιχα, είχαν - λέει - προειδοποιήσει τον Στουρνάρα να μη μιλήσει για θερμαινόμενες πισίνες.
Θα έφτασε στα αυτιά σου η συγκεκριμένη...
διαρροή, Γιάννη μας. Και θα έγινες - ελπίζουμε - σοφότερος. Όταν έρθει η ώρα της κρίσης, ΟΛΟΙ όσοι τόσο καιρό σε κολακεύουν θα σε παρατήσουν μόνο. Μην περιμένεις κανείς να σταθεί δίπλα σου όταν θα πέσεις. Και το καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι δεν αργεί αυτή η στιγμή.
Είδες τις... διαρροούλες που κάνει ο Άδωνις; Ναι, ο ίδιος Άδωνις είναι που πριν λίγο καιρό μπορούσε να... τσακωθεί με όλη την Ελλάδα στο twitter για να στηρίξει τη σύζυγο σου...
Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα, κύριε Στουρνάρα, λέει για τέτοιες περιπτώσεις ο πάνσοφος λαός. Έναν λαό που τόσο καιρό έχετε γραμμένο στα παλαιότερα των μνημονιακών σας υποδημάτων. Αλλά... Έχει ο καιρός γυρίσματα.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.