Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Υπόψη κ.Τσίπρα: Τι θα κάνεις με τους "Βουλγαράκηδες" της αριστεράς

Είναι νόμιμο, άρα είναι ηθικό» είχε πει δημοσίως ο Γιώργος Βουλγαράκης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ενασχόλησή του με υπεράκτιες εταιρίες. Γι' αυτή του τη δήλωση και για την εν γένει συμπεριφορά του η Νέα Δημοκρατία, που τον ανέχτηκε στις τάξεις της, έχασε μεγάλο μέρος από την εμπιστοσύνη του λαού και τιμωρήθηκε εκλογικά και πολιτικά. Τέτοιου είδους περιπτώσεις, όπου οι πολιτικοί παράγοντες... ανεμίζουν το γράμμα των νόμων (που οι ίδιοι ψηφίζουν) στα πρόσωπα των πολιτών, επισύρουν μεγάλες «ποινές» από το τακτικό «δικαστήριο» των εκλογέων. Ωστόσο, ο κ. Βουλγαράκης δεν νιώθει μοναξιά στην περιοχή του «νόμιμου, άρα ηθικού». Εχει παρέα αρκετά στελέχη απ' όλες τις παρατάξεις - φυσικά και από την Αριστερά, η οποία ηθικολογεί ασύστολα και πράττει τα ακριβώς αντίθετα από τα λεγόμενά της.

Πρόσφατο... υπόδειγμα «ηθικού και νόμιμου» συνδικαλοπατέρα αριστερού και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Τσουκαλάς. Στο «πόθεν έσχες» του είχε δηλώσει 1.000.000 ευρώ από «αποζημίωση» που έλαβε μόλις συνταξιοδοτήθηκε από την ξένη ιδιωτική τράπεζα στην οποία εργαζόταν. Αυτό το ...
μυθώδες ποσό, που δεν πρόκειται να το συγκεντρώσει η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών σε διάστημα πολλών... ζωών, το εξασφάλισε ο κ. Τσουκαλάς συμμετέχοντας σε ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έθεσε σε ισχύ η τράπεζά του προς όφελος των υπάλληλων της.

Ο κ. Τσουκαλάς, παρόλο που το μεγαλύτερο διάστημα του επαγγελματικού βίου του απλά... συνδικαλιζόταν και δεν συμπλήρωνε τα άχαρα και κοπιαστικά οκτάωρα των συναδέλφων του, εισέπραξε το γενναίο πακέτο από την ιδιωτική τράπεζα, συνταξιοδοτήθηκε και τώρα στο Κοινοβούλιο υπερασπίζεται μετά πάθους τον δημόσιο τομέα και καυτηριάζει την... αυθαιρεσία των ιδιωτών εργοδοτών εις βάρος των εργαζομένων.


Ταυτόχρονα, εισπράττει ακώλυτα τη βουλευτική αποζημίωσή του και λέει λόγια παρηγορητικά για τη φτωχολογιά - έχοντας την ανακουφιστική βεβαιότητα ότι ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να της μοιάσει.
Κλασική υποκρισία από μια συνομοταξία ανθρώπων που ταλαιπώρησε επί δεκαετίες την πατρίδα μας. Αριστερά λόγια, δεξιότατες τσέπες...
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.