Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Δημ. Αντωνίου: ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/1/2014 ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ, στις 6μμ. μπροστά στο Δημαρχείο Ρεθύμνου

... θα μιλήσω για όλα, καλεσμένος και φιλοξενούμενος των Ενωμένων Πολιτών Ρεθύμνου. 
Ο ακομμάτιστος αγώνας και πορεία μας στον λαό, σε όλη την Ελλάδα, αρχίζει αύριο από το Ρέθυμνο....για την τιμή μας ρε γαμώτο. Θα αποκαλύψω για πρώτη φορά νέα συγκλονιστικά στοιχεία στην εξαγορά της ΑΤΕ από την Πειραιώς που θα είναι πυρηνικές βόμβες... ΑΤΕ, ΣΑΛΛΑΣ, ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ και ΜΑΡΑΝΤΟΣ: Αύριο στο Ρέθυμνο θα βγάλω απίστευτες και ΝΕΕΣ αποκαλύψεις για την ΑΤΕ και τον Σάλλα, που θα είναι βόμβες πυρηνικές...και δεν με νοιάζουν οι συνέπειες:
ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΩΝ:
ΒΛΑΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ!



Ρε σείς που βρεθήκανε τόσο ανίδεοι οικονομολόγοι?...αριθμητική δεν ξέρουν? Εύγε Άδωνις (ε...καλά), ένας Παναγιώτου από το Λονδίνο (αναλυτής της μακακίας) κλπ. Για να δούμε λοιπόν: Πρωτογενές Έλλειμμα +1 δισ., Γενικό Έλλειμμα -6 δισ. (οριστικό), άρα: -1 + 6 = -5!, δηλ. έχουμε γενικό έλλειμμα -5 δισ. που θα το καλύψουμε, ως συνήθως, με αναγκαστικό δανεισμό (ληστεία) από τον ελληνικό λαό με νέα μέτρα!....συνεπώς το "πρωτογενές έλλειμμα" είναι ένα φάντασμα!...είναι τόσο απλό βρε ηλίθιοι. Το πρωτογενές έλλειμμα +1, θα ήταν πραγματικό, μόνο εάν είχαμε γενικό έλλειμμα 0 !......παρακμιακό εκφυλισμός. Ορισμοί: Πρωτογενές έλλειμμα είναι το έλλειμμα Εσόδων - Εξόδων της κυβέρνησης χωρίς τους τόκους των δανείων, Γενικό Έλλειμμα είναι το έλλειμμα της κυβέρνησης με τους τόκους. Στο επόμενο σημείωμα το πραγματικό επιτόκιο δανεισμού !

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.