Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Λαμία 2014: Επί δημαρχίας Γιώργου N. Κοτρωνιά, από Πλατεία Πάρκου... κατάντησε πλατεία PARKing (Δείτε το σχετικό video)

Πλατεία Πάρκου στη Λαμία...Κάθε μέρα το ίδιο βιολί...Αυτή τη φορά δεν το σήκωσαν στα χέρια
- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από το lamiareport.gr:

Την προηγούμενη φορά διερχόμενοι και άλλοι οδηγοί αναγκάστηκαν να μετακινήσουν με τα χέρια ένα αυτοκίνητο, που ήταν στο ίδιο σημείο, αλλά από την πάνω πλευρά.

Αυτή τη φορά κάποιος οδηγός θεώρησε σωστό να αφήσει το αυτοκίνητο στο τρίγωνο, που είναι στην κάτω πλευρά της πλατείας, στο σημείο που θα δείτε στο βίντεο...

Τα αστικά λεωφορεία δεν μπορούσαν να περάσουν. Αφού για αρκετή ώρα δημιουργήθηκε ως συνήθως ένα μπάχαλο και ένα κυκλοφοριακό έμφραγμα στο κέντρο της πόλης, διερχόμενοι αναγκάστηκαν να παρέμβουν.

Το αυτοκίνητο ήταν ανοικτό, αλλά δεν είχε επάνω τα κλειδιά και το τιμόνι ήταν κλειδωμένο. Αναγκάστηκαν να το σπρώξουν για να μπορέσει να κάνει μανούβρα το αστικό.

Μετά το άφησαν στη μέση του δρόμου μέχρι που ήρθε ο ιδιοκτήτης του και έφυγε σαν να μην έτρεξε τίποτα...

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.