Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Η ολετήρας του Δ΄Ραιχ, η εκπρόσωπος της νέας φεουδο-τραπεζοδικατορίας, η ηθική αυτουργός της δολοφονίας 5.000 δολοφονίες δανειοληπτών στην Ελλάδα και πολλαπλάσιων σε όλη την Ευρώπη τσακίστηκε όταν έκανε σκι (cross-country).


Γκρεμοτσακίστηκε η Άγκελα Μέρκελ, ανήμερα των Θεοφανίων!
Γράφει ο Δρ  Αναστάσιος Κουτσούκος
Η «μπαμπόγρια» της Ευρώπης δεν θα μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα για την Προεδρία, στην χώρα της Δημοκρατίας,  λόγω της νοσηλείας της στο νοσοκομείο!
Τώρα είναι η ευκαιρία να ζητήσουμε την «αναδόμηση» του Ευρώ. Το Ευρώ δεν έχει την ίδια δομή με το δολάριο και κάθε χώρα είναι εγκαταλειμμένη στην τύχη της.
Πληροφορίες αναφέρουν πως έσπασε τη λεκάνη της, κατά το λαϊκό ο γέρος (ή η γριά) θα πάει ή από «πέσιμο ή …», είπε ο Δημήτρης,  σήμερα στο Φλοκαφέ στην Μηλιώνη,  όπου συχνάζουν πολλοί δημοκράτες!
Να συγχωρεθούν τα αποθαμένα σου, που μας έφερες τέτοιο νέο,  είπε ο Λυσίμαχος γνωστός δημοσιογράφος αντι-ναζιστής.
Να φύγουν οι «μπαμπόγριες», είπε και ένας συνταξιούχος ελληνοαμερικάνικος!
 Γηρασμένη και ανίκηνη η Γερμανική ηγεσία είπε ο Αλέξης.
Χαράς Ευαγγέλιο στους απανταχού της γης Έλληνες της ημέρα των Φώτων!
Χαρούμενα, θριαμβευτικά και ελπιδοφόρα, τα Θεοφάνεια ή Φώτα κλείνουν το Δωδεκαήμερο, που «άνοιξε» την παραμονή των Χριστουγέννων.  Η Ελλάδα είναι πλούσια σε έθιμα των Φώτων. Ραγκουτσάρια, αράπηδες, καμήλες, μπαμπόγεροι, μωμόγεροι, φωταράδες είναι κάποια από τα έθιμα που έχουν τις ρίζες τους στην αρχαιότητα και τις διονυσιακές γιορτές αλλά και στην περίοδο της Τουρκοκρατίας και αναβιώνουν κάθε χρόνο τις ημέρες των Θεοφανίων.
Η ολετήρας του Δ΄Ραιχ, η εκπρόσωπος της νέας φεουδο-τραπεζοδικατορίας, η ηθική αυτουργός της δολοφονίας 5.000 δολοφονίες δανειοληπτών στην Ελλάδα και πολλαπλάσιων σε όλη την Ευρώπη τσακίστηκε όταν έκανε σκι (cross-country).
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, τραυματίστηκε κάνοντας σκι στην κοιλάδα Engadina των ελβετικών Άλπεων. Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα η Μέρκελ έσπασε τη λεκάνη της, πέφτοντας και σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, Στέφεν Ζέιμπερτ, ο οποίος μίλησε στον Τύπο το πρωί της Δευτέρας, θα πρέπει να περάσει τις επόμενες τρεις εβδομάδες κλινήρης στο κρεβάτι της. ...
Η Γερμανίδα Καγκελάριος έπαθε το ατύχημα όταν έκανε σκι (cross-country) κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικών της διακοπών. Σαν αποτέλεσμα, αναβάλλεται επ' αορίστου και η προγραμματισμένη συνάντηση με τον νέο πρωθυπουργό του Λουξεμβούργο Ξαβιέ Μπετέλ, η οποία επρόκειτο να γίνει εντός της τρέχουσας εβδομάδας.
Έρχεται η ώρα της ανατροπής. Εμείς είχαμε γράψει πως η Μέρκελ δεν θα βγάλει την τετραετία. Τώρα είναι η ευκαιρία να ζητήσουμε την «αναδόμηση» του Ευρώ. Δεν μπορούμε να δανειζόμαστε με 4% μέσω Γερμανίας και η Γερμανία να κερδίζει αφού δανείζεται με μόνο ο,25% και λιγότερο! Να ζητήσουμε τα 1,4 τρις που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα και τα 1 τρις αρχαιότητες που έκλεψε. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε καταθέσει μήνυση κατά της κ. Μέρκελ στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου για την γενοκτονία που έκανε στην Ελλλάδα.

Υπάρχει ελπίδα. Αντισταθείτε!
 
Κουτσούκος Αναστάσιος
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης
Πρόεδρος Ελληνοδιεθνής ΜΚΟ
Πολιτευτής
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη, 15121 Αθήνα
Τηλ. 6936369717

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.