Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Κεντροαριστερά του τρίτου… κ@λου ή Αν δεν καταλάβατε, γίνεται του… πόλου.!!!

Ο κακός χαμός γίνεται στο χώρο της Κεντροαριστεράς ή του μέρους εκείνου του πολιτικού φάσματος που κλαίνε το πεθαμένο, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ.
Τη Δευτέρα η κίνηση των «58» αποφάσισε την κάθοδο στις ευρωεκλογές με την ονομασία “Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη” υπό τη σημαία του ΕΣΚ.
Οι Βενιζελικοί λένε ότι θα μπορούσαν να μπουν στο σχήμα αυτό, προφανώς διότι πιστεύουν ότι θα διασωθούν, παρά το γεγονός ότι κάποιες δημοσκοπήσεις δίνουν στο ΠΑΣΟΚ ποσοστά σαν και τις θερμοκρασίες στις ΗΠΑ.
Άλλοι μέσα στο κόμμα εκφράζουν την άποψη ότι το μόνο που κάνει το ΠΑΣΟΚ είναι να κρυφτεί κάτω από τη φούστα της Κεντροαριστεράς ή όπως λέει η Αριστερή Πρωτοβουλία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου “η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ κρύβεται πίσω από το σχήμα των κεντροδεξιών της ομάδας Μπίστη, γεγονός που αποτελεί δείγμα αποδοχής της πολιτικής ενοχής και του αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει“. ...

Γενικώς, χαμός στο κόμμα που στηρίζει την κυβέρνηση. Αλλά υπάρχει και η άλλη Κεντροαριστερά, αυτή του κυρ Φώτη Κουβέλη ο οποίος συναντάται την Τετάρτη το απόγευμα με τον Ανδρ. Λοβέρδο προκειμένου είτε να επικαιροποιήσουν τη συμφωνία με τη… Συμφωνία για μια Νέα Ελλάδα, είτε να καταλήξουν σε διαζύγιο πριν καν παντρευτούν. Ο κ. Κουβέλης, επιθυμεί μια νέα αρχή για τη ΔΗΜΑΡ, μετά το συνέδριο, τον νέο γραμματέα και τον νέο εκπρόσωπο τύπου, δημοσιογράφο Χρήστο Μαχαίρα ο οποίος αποχώρησε από τις αγκαλιές του Φώτη Μπόμπολα για να πάει στον άλλον Φώτη. Αυτοί θέλουν να πάνε κόντρα στην Κεντροαριστερά του ΠΑΣΟΚ και να δείξουν ότι αυτοί κυριαρχούν στο χώρο και είναι ο τρίτος πόλος.
Ωστόσο, δεν ξεχνά ο κ. Φώτης να γλυκοκοιτάξει και προς τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι βλέπει ότι θα μπορούσε τώρα να γίνει η πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς, με το αζημίωτο φυσικά για όλους. Οι πάγοι έσπασαν όταν ο Αλ. Τσίπρας πήρε τηλέφωνο στη γιορτή του τον κ. Κουβέλη και αναμένεται με ενδιαφέρον η αναθέρμανση του φλερτ.
Αν καταλάβατε, γίνεται του… πόλου.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.