Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Νέα βόμβα Ταμήλου: ''Οι επιθέσεις της Χρυσής Αυγής βόλευαν τη Νέα Δημοκρατία''!

Σχετικό: Ποινή φυλάκισης 10 μηνών στον βουλευτή, Μιχάλη Ταμήλο
Ο Μιχάλης Ταμήλος ρωτήθηκε για τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής σε αλλοδαπούς και έκανε μια ανάλυση που προκαλεί αντιδράσεις.

Ο κ.Ταμήλος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 και κάποια στιγμή ρωτήθηκε για τις επιθέσεις σε αλλοδαπούς. ''Η δράση της Χρυσής Αυγής διευκόλυνε την Νέα Δημοκρατία επειδή καθάριζε τους αλλοδαπούς από τις γειτονιές, με αποτέλεσμα να μην χρεώνεται η κυβέρνηση και η αστυνομία το πολιτικό κόστος'' είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Ταμήλος τόνισε ότι η δράση της Χρυσής Αυγής ωφέλησε και τον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το ποσοστά του, καθώς όπως υποστήριξε «εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βγει πρώτο κόμμα τότε η ΧΑ πρέπει να έχει πάνω από 10-12%. Δείτε το βίντεο...


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.