Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Εξακολουθεί να παίζει παιχνίδια η Ομοσπονδία Βοστώνης, αποφεύγει να ξεκαθαρίσει ΤΙ θα γίνουν τα χρήματα που έδωσε η Ομογένεια

Υπόθεση χρημάτων γιά Μυρτώ
Με χτυπήματα ''κάτω από την ζώνη'' και ''παραμύθια'' απαντά στις αποκαλύψεις-ερωτήματα της ''Πρωϊνής''.
- Η Ομοσπονδία, αν και είχε βάλει στόχο τις 25.000 δολ. γιά αγορά μηχανήματος ΜΟΝΟ, συνέχισε να μαζεύει χρήμα (συνολικά 125.000 δολ.).
- H Oμογένεια ζητά ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ και αποδείξεις ότι όλο το ποσό των χρημάτων που έδωσε γιά την Μυρτώ, παραμένει στον ειδικό λογαριασμό.
- Η Ομοσπονδία επέλεξε την οδό της ''βρώμικης αντιμετώπισης''. Απαντά με ψευτιές, συκοφαντίες, λασπολογίες στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ''Πρωϊνής'', γιά να παραπλανήσει. Και, πέφτοντας χαμηλά, καταφεύγει στις ''υπηρεσίες'' απατεώνα-''δημοσιογράφου'', υποστηρικτή της ''Χρυσής Αυγής'', που οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ τον κυνήγησαν από τη Νέα Υόρκη (2011) και τον περιμάζεψε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών σε κτίριό της στον Πειραιά.
- Στελέχη της Ομοσπονδίας μιλούν απαξιωτικά γιά την μητέρα της Μυρτώς.
- Παρόμοιο περιστατικό με χρήματα γιά παιδί από Καλαμάτα που νοσηλεύτηκε στην Βοστώνη, έγινε και πριν 14 χρόνια.
- ''Μπερδεμένες'' ιστορίες και γιά τα χρήματα γιά τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα (2007) που έδωσε η Ομογένεια στην Ομοσπονδία Βοστώνης. Δεν δόθηκε ποτέ επίσημος απολογισμός.
- Κορυφαία στελέχη του Συμβούλιου της Ομοσπονδίας Βοστώνης έχουν αποφάσεις δικαστηρίων εις βάρος τους γιά ανεξόφλητα χρέη και αποφάσεις γιά κατασχέσεις ακινήτων τους.
- Η ημιενεργή Ομοσπονδία Βοστώνης έπαιρνε επιχορήγηση 10-20.000 δολάρια κάθε χρόνο από την ελληνική κυβέρνηση γιά 15 χρόνια (μέχρι 2010), μέσω του γενικού Προξενείου, κατά παράβαση των ομοσπονδιακών νόμων ΗΠΑ.

Η e-εφημερίδα θα ''εκδίδεται'' προσωρινά, από 5 Ιανουαρίου 2014, τρεις φορές την εβδομάδα σε ηλεκτρονική μορφήpdf (Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή)  και θα είναι δωρεάν... 
Σύντομα και καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή και έκδοση Σαββατοκύριακου, σύνολο 6 φορές την εβδομάδα).

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.