Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Βενιζέλος, καταστροφέας της Εθνικής ΜΑΣ Άμυνας!!!

Καλά, αυτό το άτομο, ο ΒενιζέλοςΤούρκογλου, όπως τον βγάλανε και οι ίδιοι οι Αμερικανοί!!!), εκτός από φοβερός καταστροφέας της Εθνικής ΜΑΣ Οικονομίας λίγο πιο παλιά και της Εξωτερικής ΜΑΣ Πολιτικής σήμερα υπήρξε ΚΑΙ... φοβερός καταστροφέας της Εθνικής ΜΑΣ Άμυνας!!! Τότε, στην πρώτη κυβέρνηση (Οκτώβριος 2009-Ιούνιος 2011) του γνωστού Τζέφρυ, που προσπαθήσανε τα πασόκια ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ την λέξη «ΕΘΝΙΚΗ» από τον τίτλο του υπουργείου αυτού, αφήνοντάς το νέτα - σκέτα... «υπουργείο Άμυνας-! Όπα, ρε «παίδες»!!! Δλδ ΔΕΝ είναι Άμυνα του Έθνους ΜΑΣ αυτό που κάνει ο Στρατός ΜΑΣ;;;

Τώρα βγαίνουνε σιγά - σιγά στο φως ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ από όλα εκείνα που γίνανε με τις προμήθειες, τους εξοπλισμούς κτλ. κτλ των Ενόπλων Δυνάμεών ΜΑΣ! 

Φυσικά οι πολιτικάντηδες ΔΕΝ σεβαστήκανε ΟΥΤΕ τις Ένδοξες και Ιερές Ένοπλες Δυνάμεις των Ελλήνων!... θα βγούνε, είμαι σίγουρη, ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ακόμα!
Για να δούμε τώρα όμως τον ρόλο του Βενιζέλου, που κάνει ΦΟΒΕΡΗ ΖΗΜΙΑ από όποιο υπουργείο περνάει, αφήνοντας πίσω του... στάχτη και μπούρμπερη!

Ξέρετε λοιπόν τι έκανε ο Βενιζέλος εκείνο το διάστημα (Οκτώβριος 2009-Ιούνιος 2011) σαν υπουργός (σκέτο) Άμυνας;



Ας τα δούμε. «Έργα και ημέραι Τούρκογλου» (αυτά που βάζω εδώ είναι ΟΛΑ επίσημα!). Όχι μόνο ΔΕΝ έβαλε ένα έστω ευρουλάκι στην Εθνική ΜΑΣ Άμυνα, αλλά ... περιέκοψε τον προϋπολογισμό της (την ώρα που οι μογγολότουρκοι ΑΛΩΝΙΖΑΝΕ στο Αιγαίο!)!!! Άρχισε να ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ τις αποδοχές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεών ΜΑΣ, αποψιλώνοντας το, γιατί ΜΟΝΟ το 2010 παραιτηθήκανε... 3.100 στελέχη (έπαθε ΚΑΘΙΖΗΣΗ το Στράτευμα, όπως γράψανε ορισμένοι!)!!! Επίτηδες ΑΠΑΞΙΩΣΕ πανάκριβα οπλικά συστήματα, που τα πληρώσαμε με ΔΙΣ ευρουλάκια, κρατώντας τα στις αποθήκες, για να «σαπίσουνε»...

Ακόμα-ακόμα, γύρισε από την αποστρατεία ΟΛΟΥΣ τους αξιωματικούς που ήτανε παλιά συνεργάτες του... Άκη Τσοχατζόπουλου και τους προσέλαβε στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ γραφείο (μπήκες τώρα στο νοηματάκι;)!!! Επίσης, το πρώτο πραγματάκι που έκανε ήτανε να… δώσει εντολή να ΜΗΝ γίνει ΚΑΝΕΝΑΣ έλεγχος για τα όργια στους εξοπλισμούς που γίνανε επί Σημίτη, από το 1996 μέχρι το 2004!... Έκλεισε ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Στρατόπεδα, δίνοντάς τα (σίγουρα κάτι ζήταγε σαν αντάλλαγμα) στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, που ΟΛΕΣ-ΟΛΟΙ ξέρουμε πόσο διεφθαρμένοι είναι!!! Και άλλα ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ, Χα, χα, χα... εκτός λοιπόν από Συνταγματολόγος, μάς προέκυψε και Στρατάρχης (αλλά της καταστροφής) ο «Στρατάρχης» του ΠΑΣΟΚ του 2% των δημοσκοπήσεων! Κι όμως, φίλε μου... κυβερνάει ΑΚΟΜΑ την Πατρίδα ΜΑΣ!!!
 

 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.