Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ: Γιατί αυτή την ώρα και στιγμή οι συλλήψεις κυρά δικαιοσύνη;… Τυχαίο είναι πως την ημέρα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ;

Σχετικό: ΖΟΥΓΚΛΑ: Συλλήψεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο…
 Γράφει ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

— Τα οικονομικά εγκλήματα σε βάρος του μέχρι πρότινος κρατικού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ήσαν γνωστά από τη πρώτη στιγμή, και σαφέστατα και φανερά, έγιναν με τις πλάτες της γαλαζιοπράσινης συμμορίας που καταδυναστεύει τη χώρα μετά τη μεταπολίτευση.

— Ειδικότερα τη τελευταία δεκαετία, έγιναν πράγματα και θάματα, με διορισμούς ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ αποφάσεων που λαμβάνονταν στο σκοτάδι, αλλά που φαινόταν ξεκάθαρα, ότι η κεντρική γαλαζιοπράσινη ληστρική εξουσία, πάσχιζε με νύχια και με δόντια, να σπρώξει το κρατικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, στα σαγόνια των αχόρταγων ιδιωτών τραπεζιτών, εντελώς τσάμπα και όποτε προκαλούνταν αντιδράσεις, το ξεκοκάλιζαν με τα θαλασσοδάνεια, μπροστά στα μάτια μας.

— Αν γίνονταν βιβλίο όλες οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητος για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, θα χρειαζόμασταν βιβλιοθήκη για να τις ραφιάσουμε.

— Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, αυτές οι αποκαλύψεις, θα είχαν οδηγήσει στις φυλακές, ολόκληρες συμμορίες πολιτικοοικονομικών κοπριτών, από τη πρώτη στιγμή. Αντί αυτού, γίναμε θεατές, θεατρικών παραστάσεων στις αίθουσες δικαστηρίων, με πολλά τραγελαφικά που οδηγούσαν σε αθωώσεις των αχόρταγων κοπριτών. Είδαμε με πολύ πόνο, την εξόντωση έντιμων δικαστικών λειτουργών από τις πολιτικοοικονομικές συμμορίες, και την ανώτατη ΦΥΣΙΚΗ ηγεσία της ...
δικαιοσύνης, να παρακολουθεί απαθέστατη και να μας απασχολεί μόνον, όταν μετ΄ επιτάσεως, διεκδικεί να μαδά τον Ελληνικό λαό, όσο και η πολιτική ναζιστική εξουσία, αντί να γίνεται φραγμός στη ληστρική ασυδοσία.

— Ξαφνικά, και ενώ η ναζιστική-σιωνιστική χούντα των Αθηνών είναι στριμωγμένη και διεθνώς γελοιοποιημένη, ενώ φιλοξενεί τα πολιτικά ξένα αφεντικά της και ενώ οι 9,5 στους δέκα εμπλεκόμενους στις απάτες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου βρίσκονται ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ενώ ο βόθρος έσπασε και η σαπίλα βγαίνει στην επιφάνεια λόγω υπερχείλισης και πνίγει τη χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου, και ενώ κάποιοι ξαναφουσκώνουν ένα ανύπαρκτο χρηματιστήριο μιας κατεστραμμένης ΚΑΘ΄ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ οικονομίας, οι οικονομικοί εισαγγελείς θυμήθηκαν τα σκάνδαλα και το φαγοπότι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και βγήκαν μπροστά να κάνουν ντόρο, δίνοντας πάσα στη σάπια εξουσία, να μιλά αισχρά και να λέει ότι η δικαιοσύνη θα κινηθεί προς πάσαν κατεύθυνση. Σάπια κουβέντα χιλιοειπωμένη τα τελευταία χρόνια κορύφωσης της διαφθοράς.

Αυτές οι παραστάσεις, προκαλούν ακόμα περισσότερο το περί δικαίου αίσθημα, με αποτέλεσμα τα εύλογα ερωτήματα, όπως αυτά του φίλου «Τ.Κ.» να έρχονται στα χείλη όλων και να μας σουβλίζουν το μυαλό, όσο και αν μας απόμεινε, όπως οι παρακάτω απορίες του:
===Τυχαίο είναι πως την ημέρα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ και των συλλήψεων διαδηλωτών, και με τον ΚΛΟΙΟ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ γύρω από τα ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, είναι η στιγμή που ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ για το ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ της εποχής ….Κωστάκη (Καραμανλή) του Μικρού????
Και καλά…. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ κινείται με ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ….. ο εισαγγελέας?????
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.