Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Aναζητούν τον άπληστο, πολιτικό «πατέρα» με τις μίζες - Εύλογο ερώτημα: Μήπως πρέπει να επικηρυχθεί και αυτός ως συν υπαίτιος για την πτώχευση;

Τίνος είναι τα "τούβλα" που κατρακυλάν;

Στην συμπληρωματική απολογία του στους ανακριτές Σπύρο Γεωργουλέα και Χρήστο Μάρκου ο Αλέξσανδρος Κάντας αναφέρθηκε και σε μια συνάντηση του με τον Παναγιώτη Ευσταθίου στην οδό Πλουτάρχου στο Κολωνάκι. Στη συνάντηση συμμετείχε κάποια στιγμή και ο τραπεζίτης Φάνης Λυγινός (ο τραπεζίτης από την Ελβετία που σύμφωνα με τον Κάντα τού άνοιξε τους λογαριασμούς με τις μίζες). Όπως ισχυρίζεσαι ο Κάντας, ο τραπεζίτης κάποια στιγμή φαίνεται να του είπε: «πετάγομαι μέχρι τον πατέρα, δίπλα». Και όταν τον ρώτησε ποιος είναι «ο πατέρας», εκείνος του απάντησε: «Παλιός πολιτικός, καλός φίλος, αλλά άπληστος».

Το πρόσωπο του παλαιού πολιτικού που ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση με τις μίζες Αντώνης Κάντας αναφέρει στην κατάθεσή του ως ο "πατέρας" αναζητούν οι δικαστικές Αρχές της χώρας. ...
Σύμφωνα με τη δικογραφία ο κ. Κάντας έχει καταθέσει πως σε συνάντησή του με τον Παναγιώτη Ευσταθίου, ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές μοίραζε τις μίζες για τα εξοπλιστικά, και τον Ελληνοελβετό τραπεζίτη, Φάνη Λυγινό, έγινε συζήτηση για τον συγκεκριμένο πολιτικό.

Ο κ. Λυγινός θεωρείται κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση των μιζών καθώς έχει εργαστεί σε πολλές ελβετικές τράπεζες μέσα από τις οποίες έχουν περάσει μεγάλα ποσά που ενδέχεται να έχουν χρησιμοποιηθεί για μίζες.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.