Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την υποψηφιότητα του μνημονιακού γυρολόγου... ή πως αντιλαμβάνεται η νέα τρόικα του Alexis τις δημοκρατικές διαδικασίες της βάσης, αλλά και την ίδια τη κοινωνία!!!


από "σίβυλλα"
ImageΝΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: 14 κατά / 5 λευκά
ΝΕ ΜΕΣΗΝΙΑΣ: 25 κατά / 8 λευκά
ΝΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: 9 κατά / 4 λευκά
ΝΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Ομόφωνα κατά

ΝΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ: 14 υπέρ / 5 κατά / 8 λευκά / 1 παραίτηση, με την ΟΜ ΜΟΛΑΩΝ να διαφοροποιείται και να καταψηφίζει την υποψηφιότητα Βουδούρη.
Την κάθετη αντίθεσή τους στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη, εκφράζουν από κοινού οι Οργανώσεις Μελών τηςΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου και συγκεκριμένα οι οργανώσεις Καλαμάτας, Κορίνθου, Άργους, Τρίπολης, Ξυλοκάστρου και Σπάρτης, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό γυρολόγο».
Ποιο ακριβώς θέμα έχει κλείσει, λοιπόν, Πάνο Σκουρλέτη;
Ποια ΚΕ θα εναντιωθεί όχι σε μία ΝΕ αλλά στο σύνολο της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου και στην ίδια την τοπική κοινωνία;
Η φράση σου: «η πορεία του Οδυσσέα του Βουδούρη τον καθιστά αυτή τη στιγμή μια αξιόπιστη πολιτικά υποψηφιότητα» (1), θα αποτελέσει ιστορικό ανέκδοτο όταν λίγο πριν τις...
εκλογές θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας όλα αυτά τα οποία η τοπική κοινωνία της Πελοποννήσου γνωρίζει για τον Βουδούρη και γι’ αυτό τον απεχθάνεται, αλλά εσύ καμώνεσαι πως δεν ξέρεις!
Δεν είναι θέμα σύγκρουσης της ηγεσίας με την “εσωκομματική αντιπολίτευση”. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε κατά μέτωπο αντίθεση με τη βάση του κόμματος και την ίδια την κοινωνία, προσπαθώντας για λόγους δήθεν “διεύρυνσης”, να επιβάλλει έναν ανεπιθύμητο μνημονιακό γυρολόγο και φυσικά θα αποτύχει όπως απέτυχε και με την περίπτωση Καρυπίδη. Είναι θέμα χρόνου.
Γ. Τζιάλλας ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Παρισιού
(1) http://www.aftodioikisi.gr/perifereies/skourletis-to-thema-voudouri-exei-kleisei
http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/kommata/item/33442-skourletis-voudouris
"johntziallas"

========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.