Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου της Δ.Ε. του Λαϊκού Κινήματος: ΑΠΟΦΑΣΗ_ΣΤΗΡΙΞΗΣ_Θ._ΚΑΡΥΠΙΔΗ


Το Λαϊκό Κίνημα, αποτελώντας αντιφασιστική δημοκρατική πολιτική συλλογικότητα στηρίζει την υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Πραγματοποιούμε μία εξαίρεση από την γενική πολιτική μας απόφαση προκειμένου να στηρίξουμε ένα βιοπαλαιστή δημοσιογράφο που δεν προέρχεται από τις ελίτ, αλλά από τον λαό και δέχθηκε βάναυση επίθεση από τα γνωστά σε όλους συστημικά συμφέροντα και μέσα της ολιγαρχίας, αλλά και “επίθεση εναγκαλισμού” από γνωστά στο πανελλήνιο φασιστοειδή.

Με την πεποίθηση ότι ο Θ. Καρυπίδης εκφράζει πολιτικά την δημοκρατική πατριωτική αριστερά θεωρούμε την υποψηφιότητά του μία σοβαρή λαϊκή αντισυστημική επιλογή για τον λαό της Δυτικής Μακεδονίας.

Η Δ.Ε. του Λαϊκού Κινήματος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.