Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Έρχεται το κόμμα της Γιάννας, πάνω στις στάχτες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ - ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ - Το "Αγαπώ την Ελλάδα" έρχεται...

Αμέσως μετά τις εκλογές του Μαΐου, η Γιάννα Αγγελοπούλου θα προχωρήσει στην ανακοίνωση του κόμματός της με το όνομα "Αγαπώ την Ελλάδα".
Στο μεταξύ έχει σημάνει συναγερμός ανάμεσα στους συνεργάτες της με τους οποίους κέρδισε αλλά και στην συνέχεια διοργάνωσε τους Ολυμπαικούς Αγώνες του 2004.
Η Γιάννα πριν λίγες μέρες τους ζήτησε
-Να βρίσκεστε σε ετοιμότητα...
Η σιδηρά Γιάννα εκτιμά ότι θα υπάρξει πανωλεθρία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στις ευρωεκλογές, με μεγάλη άνοδο της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ καθώς και του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θα είναι το πρώτο κόμμα.
Σ΄ αυτή την περίπτωση θα έλθει η ίδια και το κόμμα της να καταλάβουν το κενό που θα αφήσει η διάλυση του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ η οποία προκλητικά συγκάλυψε όλα τα σκάνδαλα (Siemens, Eξοπλιστικά, Τ.Τ., στημένα, Υποβρύχια και πάει λέγοντας).
Το αίτημα για Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι τόσο επίκαιρο και τόσο ζωτικής σημασίας όσο και στην Κολομβία.
Ε, λοιπόν οι πολίτες στις εκλογές του Μαίου έχουν μόνο δύο σφαίρες κι αυτές δεν πρέπει να τις χαραμίσουν. ...
Στην σχεδόν βέβαιη περίπτωση εκλογικής συντριβής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ η Γιάννα Αγγελοπούλου θα αποτελεί την μοναδική ενλλακτική.

Το "Αγαπώ την Ελλάδα" έρχεται...


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.