Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Δυναμώνει το Ελλαδικό Μέτωπο υπέρ του νέου σχεδίου εξαφάνισης της Κυπριακής Δημοκρατίας. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τα ιμπεριαλιστικά σχέδια

Μετά τη στήριξη των Νατοϊκών στη Συρία, του σιωνιστή εγκληματία πολέμου Πέρες, τις κωκλοτούμπες για τα μνημόνια & το "χρέος", τη σύμπλευση με τους μνημονιακούς της Ιταλίας, τους Βουδούρηδες και σια... τώρα κι υπέρ Νατοϊκης διχοτομικής λύσης στην Κύπρο ο ΣΥ(Γ)ΥΡΙΖΑ!
από "σίβυλλα"

Δυναμώνει το Ελλαδικό Μέτωπο υπέρ του νέου σχεδίου εξαφάνισης της Κυπριακής Δημοκρατίας.
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τα ιμπεριαλιστικά σχέδια.
Το ΚΚΕ κι ο Πάνος Καμμένος μένουν μόνοι εναντίον των διχοτομικών σχεδίων, αλλά μαζί τους οι λαοί!
«Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερά προσηλωμένος στην στρατηγική επιδίωξή του
για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού που θα σημάνει τέλος στην τουρκική κατοχή και θα οδηγήσει σε μια δικοινοτική- διζωνική ομοσπονδία με μία κυριαρχία, μία ιθαγένεια και μία διεθνή προσωπικότητα» τονίζεται με αφορμή την επανέναρξη των συνομιλιών.
Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνει η ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ πάντοτε στήριζε τις γέφυρες διαλόγου και συνεννόησης μεταξύ των δύο κοινοτήτων ως ακρογωνιαίο λίθο για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή προς όφελος των λαών της Κύπρου, της Ελλάδας και της Τουρκίας.
Οι ΠΑΣΟΚογενείς του νέου ΠΑΣΟΚ... μούγκα στη στρούγκα;
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.