Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Σ. Τζουμάκας: "Χρειάζεται συνεργασία ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό για να ηττηθεί το Βερολίνο"



Ο Στέφανος Τζουμάκας απο το στούντιο του 105,5 παρουσίασε τους στόχους του νέου κόμματος και μίλησε για τον σημερινό σοσιαλιστικό χώρο και τις συνεργασίες των προοδευτικών δυνάμεων.  
Για την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των κομμάτων προκειμένου να ηττηθεί η πολιτική του Βερολίνου και να αλλάξουν οι συσχετισμοί σε όλη την Ευρώπη μίλησε απο το στούντιο του 105,5 ο Στέφανος Τζουμάκας, όπου μίλησε για του στόχους του Σοσιαλιστικού κόμματος.

"Πρέπει να διακρίνουμε τα συμφέροντα των λαών και αυτά των κεφαλαίων να αντιμετωπιστεί η μεγαλύτερη κοινωνική και πολιτική απάτη που ονόμασαν οικονομική κρίση. Χρειάζεται μια κινητοποίηση των προοδευτικών δυνάμεων σε όλες τις χώρες και οχι μόνο στον ευρωπαϊκό νότο" δήλωσε ο πρώην υπουργός.

Σχετικά με τις εξελίξεις στον σοσιαλιστικό χώρο δήλωσε πως σήμερα βρίσκεται σε παρακμή και ο κόσμος που συμμετείχε πρέπει να ανασυνταχθεί. "Είναι αναγκαία η ύπαρξη αυτού του χώρου και μαζί με δυνάμεις του προοδευτικού χώρου
χρειάζεται οι δυνάμεις που βρίσκονται ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό να συνεργαστούν" δήλωσε χαρακτηριστικά. 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.