Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Το βιντεάκι για την Κεφαλονιά που συγκλονίζει! - Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στην πληγωμένη Κεφαλονιά που μεταξύ άλλων καταγράφει και_τις_αντιδράσεις_κατοίκων

Το πεντάλεπτο βίντεο με τίτλο ‘Kefalonia Insomnia’, είναι έργο της οικογένειας Kullack, που τα τελευταία πέντε χρόνια ζει στο χωριό Ρίφι, έξω από το Ληξούρι όπου και σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες ζημιές.

Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στην πληγωμένη Κεφαλονιά που μεταξύ άλλων καταγράφει και τις αντιδράσεις κατοίκων κατά την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, στον οποίο διαμαρτύρονται για την οικονομική ενίσχυση την ώρα που επικηρύσσονται έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ καταζητούμενοι για τρομοκρατία.

Το βίντεο τελειώνει με φωτογραφίες από μέρη του νησιού που δεν έχουν πληγεί, στέλνοντας μια νότα αισιοδοξίας.

kefalonia insomnia from Nils Kullack on Vimeo.
Since January 26th 2014 the Greek island Kefalonia had been hit by two M6 earthquakes.
A series of more than 400 aftershocks followed. We tried to capture the impacts of the quake on the environment and the residents.

Music by:
the oo-ray
mark neil
broke for free

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.