Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Στο Χάρβαρντ το ξέρουν ότι θα μιλήσει ο Γεωργιάδης;

Σχετικό: Ποιοί κάνουν ''χοντρές πλάκες'' με τον υπουργό Υγείας, τον 'Αδωνι, που δεν θέλει και πολύ γιά να ''ξεφύγει'';




Στο Χάρβαρντ το ξέρουν ότι θα μιλήσει ο Γεωργιάδης;

Στο Χάρβαρντ το ξέρουν ότι θα μιλήσει ο Γεωργιάδης;
Στο Χάρβαρντ το ξέρουν ότι θα μιλήσει ο Γεωργιάδης;
Με μια πρόχειρη ματιά στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Harvard δεν αναφέρεται πουθενά η ομιλία Γεωργιάδη.
Στο «Xarvard» και όχι στο Harvard θα μιλήσει μάλλον ο Έλληνας τηλεπωλητής Α.Γεωργιάδης αν κρίνουμε από το έγγραφο του υπουργείου Υγείας που δημοσιεύθηκε στη διαύγεια, σχετικά με τα έξοδα μετακίνησης του υπουργού Υγείας.
Στο σχετικό κείμενο αναφέρεται (ελπίζουμε εκ παραδρομής) ότι «Σκοπός του ταξιδιού είναι να παραστεί ως κεντρικός ομιλητής σε δύο ομιλίες [...] κατόπιν πρόσκλησης που απηύθυνε η Ευρωπαίκή Λέσχη του Xarvard Kennedy School of Government».
Το πιο ενδιαφέρον πάντως είναι ότι με μια πρόχειρη ματιά στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Harvard δεν αναφέρεται πουθενά η ομιλία Γεωργιάδη.
Το info-war.gr εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του video από την προετοιμασία του υπουργού για την ομιλία του:


Σημείωση: Στην πραγματικότητα ο υπουργός είναι καλεσμένος του European club, ενός κλαμπ σπουδαστών του Χάρβαρντ.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.