Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Αυτό είναι το έντυπο που θα συμπληρώσουν έξι εκατομμύρια Έλληνες

Εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε το νέο έντυπο Ε1 το οποίο θα συμπληρώσουν φέτος περίπου έξι εκατομμύρια Έλληνες. Το νέο έντυπο περιέχει, συνολικά 27 αλλαγές. Δυστυχώς, οι περισσότερες θα λειτουργήσουν εις βάρος μας καθώς καταργούνται σχεδόν όλες οι φορολογικές εκπτώσεις ενώ στους τόκους των καταθέσεων αναμένεται ότι θα επιβληθεί εισφορά αλληλεγγύης από το 1ο ευρώ
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής της νέας φορολογικής δήλωσης έχει οριστεί η 30η Ιουνίου. Ο φόρος που θα προκύψει, θα καταβληθεί σε τρεις διμηνιαίες δόσεις με την πρώτη δόση να πρέπει να πληρωθεί έως το τέλος Ιουλίου. Ουσιαστική διαφορά σε σχέση με πέρυσι; Οι 18άρηδες θα υποβάλλουν δήλωση είτε έχουν εισόδημα είτε όχι εκτός και αν εξακολουθούν να θεωρούνται προστατευόμενα τέκνα.
Προσοχή στον πίνακα 5 όπου δηλώνονται τα στοιχεία των ακινήτων, θα διαπιστώσετε ότι στους κωδικούς του εντύπου, θα πρέπει πλέον να αναγραφούν υποχρεωτικά και τα τετραγωνικά που τακτοποιήθηκαν με τον νόμο «Καλαφάτη». 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ Ε1 ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.