Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Από την σημερινή προεκλογική παρουσίαση - ομλία του Δημήτριου Αντωνίου και συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Ελπίδα Πολιτείας" για τις Ευρωεκλογές 2014


Η εναρκτήρια ομιλία- παρουσίαση για την προεκλογική μας εκστρατεία δόθηκε στην γενέτειρα του κ. Αντωνίου στις Λιβανάτες Λοκρίδος. Πλήθος κόσμου με ενθουσιασμό καμάρι και θαυμασμό προς τον συντοπίτη τους κύριο Αντωνίου αλλά και προς όλους εμάς που είχαμε την τιμή και χαρά να παρευρεθούμε. Τους ευχαριστούμε πολύ για την θερμή υποδοχή και την πλήρη υποστήριξη που εξέφρασαν στον Αγώνα μας!

 Στιγμές από την παρουσίαση - ομλία του Δημητρίου Αντωνίου και συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Ελπίδα Πολιτείας" για τις Ευρωεκλογές 2014:









ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δημ. Αντωνίου
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.