Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Συνέλαβαν και κρατούν στα κρατητήρια 79χρονη που υπεβλήθη σε μπάι πας! - Έντονη κριτική από τον Καπερνάρο για την εισαγγελέα Χαλκίδας


Το πρωτοφανές περιστατικό που κατήγγειλε η τηλεθεάτρια Πηνελόπη Πολυκανδριώτη πριν λίγο στο Extra3 εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση.

Η γυναίκα καταγγέλλει ότι συνελήφθη στη Χαλκίδα (πήγε για έκδοση ταυτότητας καθώς έχασε την προηγούμενη) και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα η 79χρονη χειρουργηθείσα μητέρα της η οποία πριν λίγες ημέρες υπεβλήθη σε πολλαπλό μπάι πας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα συνελήφθη για χρέη προς τον ΟΑΕΕ ύψους € 5.000,00 με τις προσαυξήσεις ενώ καθαρό χρέος όπως ειπώθηκε είναι το ποσό των € 900,00 μολονότι η ίδια είναι συνταξιούχος του ταμείου από το 1990! Η γυναίκα είχε δικαστεί και καταδικαστεί ερήμην της αλλά η απόφαση ουδέποτε της κοινοποιήθηκε.

Άξια αναφοράς και η πληροφορία ότι το αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας επικοινώνησε με τον εισαγγελέα ενημερώνοντας για την υγεία της γυναίκας ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ όπως δήλωσε η κόρη της γυναίκας. Προφανώς τη θεωρεί επικίνδυνη διαφυγής...!

Όλοι βγαίνουν με εγγυήσεις, όλοι την κοπανάνε μετά από άδεια, άλλοι την έχουν κάνει στο εξωτερικό ανενόχλητοι (πχ στο Μόναχο) και η δικαιοσύνη εξαντλεί την αυστηρότητά της σε μια απλή γυναίκα...


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.