Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ο αχόρταγος στους αχόρταγους... δεν τους αντέχουν ούτε οι βόθροι τους!!!

Στοχαστικά Γονατογραφήματα

Επιτέλους, το πραγματικό πρόσωπο των πολιτικών στην επιφάνεια και βρωμάει και μάλιστα βρωμάει αποπνικτικά... δεν είναι μόνο η διαπλοκή και τα σκάνδαλα, τα νομοσχέδια και οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, οι ΜΗ άρσεις και οι επιλεκτικές ψηφοφορίες ή και τα ποντίκια που τρόμαξαν τους βολευτές  τελευταία... αλλά και οι βόθροι. Χθες λοιπόν "ξεσηκώθηκαν" και οι αποχετεύσεις του κτηρίου της βουλής!!! Τι άλλο σημάδι θα δούμε ακόμη; Τοπικό σεισμό και πλημμύρα ή κατολίσθηση εδάφους; ΔΕΝ τους αντέχει πια ούτε και η ίδια η φύση!!!

ΔΕΝ είναι παραλήρημα, αλλά σχόλιο από φίλο συνεργάτη μας, μετά από την αποκάλυψη του πάντα "ενημερωμένου Βηματοδότη":


Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε χθες το μεσημέρι στη Βουλή. Αιτία ήταν το σύστημα αποχέτευσης στο οποίο παρουσιάστηκε πρόβλημα, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα...
"...λόγω της... δύσκολης κατάστασης, ορισμένοι βουλευτές βρήκαν την ευκαιρία και απέδρασαν εκτός κοινοβουλίου, ενώ άλλοι αντιμετώπισαν προβλήματα αναπνοής.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δρ. Μαρκογιαννάκης:
«Παρ' ολίγον να λιποθυμήσω από τη μυρωδιά. Ημουν μέσα στο ασανσέρ και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πω πω βρώμα! Σου ερχόταν όντως να λιποθυμήσεις» έλεγε σε συναδέλφους του βουλευτές.
Η μυρωδιά, όπως γράφει ο Βηματοδότης, έδιωξε και τους «συνηθισμένους» πελάτες του καφενείου, αλλά και τον κ. Κ. Τασούλα, ο οποίος προσήλθε την Τρίτη καμαρωτός στη Βουλή για να επιδείξει σε συναδέλφους του ένα παλαιό ελβετικό... ρολόι τσέπης μάρκας Cyma, που όπως έλεγε (και κανείς δεν μπορούσε να τον διαψεύσει) του το έκανε δώρο ο αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ."

 Ο αχόρταγος στους αχόρταγους...  δεν τους αντέχουν ούτε οι βόθροι τους!!!

Νάσος

ΥΣ: Γι όσους ισχυριστούν ότι κοστίζει η συντήρηση και τα χρήματα δεν επαρκούν του προτείνουμε...
τον  Devi Lal: Ο «δύτης των βόθρων»
... που ξεβουλώνει βόθρους έναντι 3,5 δολαρίων την ημέρα (με ΦΠΑ παρακαλώ!!!)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.