Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Άγριο κράξιμο σε Άδωνι Γεωργιάδη από Έλληνες φοιτητές στο Λονδίνο! - "Άντε ρε Ανίτα Πάνια" – "Σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν"

Σχετικό: Γεωργιάδης: Ούτε στο Λονδίνο ούτε πουθενά - Greek students and staff of Imperial College oppose Greek Health Minister speaking
Ακούστε στο βίντεο με τις πετυχημένες ατάκες των Ελλήνων φοιτητών …


Μπορεί ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψη του στο Χάρβαρντ να έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως δεν είχε την ίδια τύχη κατά την παρουσία του, στο Imperial College του Λονδίνου.

Ο υπουργός Υγείας κατά την προσφιλή τακτική του ανάρτησε στο αγαπημένο του twitter την “είδηση”, ότι δέχτηκε πρόσκληση από το Imperial College του Λονδίνου, που είναι είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο και κυρίως της Ευρώπης. Έφυγε για Λονδίνο ανέβασε φωτογραφίες στο twitter, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει στους Έλληνες φοιτητές του Imperial College για την υγεία στα χρόνια της κρίσης.

Όμως η υποδοχή που το επιφύλαξαν δεν ήταν και τόσο φιλική , καθώς φοιτητές φώναξαν συνθήματα εναντίον στα αγγλικά και τα ελληνικά, διακόπτοντας την ομιλία του.

Όπως ακούγεται και στο βίντεο οι φοιτητές τον κάλεσαν να μιλήσει για το σύστημα υγείας της Βενεζουέλας, κατηγορώντας τον ότι όσα λέει είναι ψέματα.

"Δεν ξέρετε τίποτα για τη Δημοκρατία", τους απάντησε ο Άδωνις. "Δεν ξέρεις τίποτα από την πραγματικότητα", του φώναξε ένας φοιτητής, ενώ κάποιος άλλος ακούγεται να του απαντά ότι: «δεν ξέρουμε τίποτα για τη δική σας Δημοκρατία, όπως την εννοείτε εσείς».

Ο Υπουργός Υγείας προσπάθησε να συγκρατήσει την ψυχραιμία του και να έρθει σε διάλογο με τους φοιτητές, όμως εκνευρίστηκε όταν μια κοπέλα του φώναξε: «Πήγαινε να πουλήσεις βιβλία». Ο κ. Γεωργιάδης της απάντησε ότι για την πώληση των βιβλίων θα τον κρίνει ο ελληνικός λαός και εν συνεχεία επέλεξε να αποχωρήσει φανερά εκνευρισμένος...


Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να έρθει και σε λεκτική -εντονότατη- αντιπαράθεση με φοιτητή, . Αμέσως μετά, οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές διάβασαν κείμενο εναντίον του, για την πολιτική που ακολουθεί στο τομέα της υγείας που όπως υποστήριξαν διαλύει το εθνικό σύστημα υγείας και αποχώρησαν, ενω ο υπουργός υγείας Συνέχισε την ομιλία του...


Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ: Επεισοδιακή παρουσία 'Αδωνι Γεωργιάδη στο Imperial College του Λονδίνου. Φοιτητές τον αποδοκίμασαν και διάβασαν κείμενο εναντίον του. Τι απαντά ο υπουργός


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.