Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ένταση στη βουλή. Πρόταση δυσπιστίας εναντίον του προεδρείου

 
Βενιζελος-Γαπ και ερωτηματα
Η διαδικασία της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου διακόπηκε νωρίς το απόγευμα όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας εναντίον του υπουργού Οικονομικών. Ενώ η πρόταση έγινε αρχικά δεκτή από το προεδρείο αργότερα η κυβέρνηση την απέρριψε λέγοντας ότι η πρόταση ήταν όμοια με αυτή κατά της κυβέρνησης που κατατέθηκε το Νοέμβριο. Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με πρόταση δυσπιστίας κατά του προεδρείου την οποία όμως ο Β.Μεΐμαράκης δέχτηκε να συζητήσει τις επόμενες ημέρες μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
0:27
Σύνοψη
Με 151 ψήφους υπέρ και 136 κατά στο 2ο άρθρο ολοκληρώθηκε η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου σε μια από τις πιο έντονες βουλευτικές συνεδριάσεις των τελευταίων ετών (152 ψήφους πήρε το 1ο άρθρο και κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το 3ο). Η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθεσε αιφνιδιαστικά το απόγευμα αίτηση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών, την οποία αρχικά δέχτηκε το προεδρείο αλλά στη συνέχεια μετά από παρέμβαση του Αντιπροέδρους της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλου έγινε σαφές ότι η κυβέρνηση δεν θα άφηνε την διαδικασία να καθυστερήσει. Το επιχείρημα της κυβέρνησης ήταν ότι η αίτηση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από το Νοέμβριο του 2013 ήταν «όμοια» με αυτή που κατέθεσε σήμερα και άρα δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτή αφού δεν έχουν περάσει 6 μήνες.  Η αντιπολίτευση απάντησε με γνωματεύσεις συνταγματολόγων αλλά ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε ότι θα φέρει την πρόταση σε ψηφοφορία στο σώμα, ουσιαστικά απορρίπτοντάς την. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας κατά του προέδρου της Βουλής (η οποία θα συζητηθεί αύριο) και αποχώρησε από την αίθουσα. ...Οι περισσότεροι βουλευτές που τοποθετήθηκαν από όλα τα κόμματα (ακόμα και της κυβέρνησης) έδειξαν την δυσφορία τους για το μέγεθος του πολυνομοσχεδίου (600 σελίδες με χιλιάδες παραπομπές) και ζήτησαν τροποποιήσεις στο αρχικό κείμενο. Αυτές ήρθαν το τελευταίο μισάωρο με ένα καταιγισμό καταθέσεων «νομοτεχνικών βελτιώσεων» που προκάλεσαν έντονες διαμαρτυρίες. Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αποσύρει  2 άρθρα από τροπολογία του Άδωνι Γεωργιάδη για κατάργηση 2 νοσοκομείων και να τροποποιήσει μια παράγραφο που αφορούσε την άδεια ασκήσεων επαγγέλματος απόφοιτων κολεγίων ως πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ο Αντώνης Σαμαράς (που απουσίασε από τη διαδικασία και δεν προσήλθε ούτε για να μιλήσει στο σώμα) διέγραψε τον Νικήτα Κακλαμάνη από τη Νέα Δημοκρατία μετά το «Παρών» του «αντάρτη» υποψήφιου δημάρχου στο 1ο άρθρο.
0:26
Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο Νικήτας Κακλαμάνης
O Βενιζέλος δεν διέγραψε ΓΑΠ και Απόστολο Κακλαμάνη
0:15
Αποτέλεσμα ψηφοφορία
152 Ναι για το 1ο άρθρο, 151 για το δεύτερο. Χωρίς ονομαστική ψηφοφορία κατά πλειοψηφία το 3ο 
0:14
Όχι του ΓΑΠ
Ναί στο 1ο άρθρο, όχι στο 2ο από τον πρώην πρωθυπουργό
0:06
23:58
Ναι σε όλα από τον Κασσή
Η θεατρική παράσταση «Ο Κασσής αντάρτης» ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 3η σεζόν. 
23:56
Όχι ο Μίμης Ανδρουλάκης
Απελευθερωμένος μετά την ανεξαρτητοποίησή του  ψήφισε αρνητικά στο «4ο μνημόνιο»
23:52
«Παρών» στο 2 ο Απόστολος Κακλαμάνης
Ναι στο 1ο άρθρο, Παρών στο 2ο, ο Απόστολος ψήφισε και για το 3ο αλλά αυτό δεν υπάρχει
23:50
«Παρώ» ο Νικήτας Κακλαμάνης
Παρών στο 1ο άρθρο. Ναί στο 2ο 
23:48
Ξεκινάει η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου
Ούτε καν 12 δεν πήγε η ώρα και ξεκίνησε η διαδικασία. Θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία μετά από κατάθεση σχετικού αιτήματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
23:44
Καταγγελία Λαφαζάνη για «περίεργη βελτίωση»
Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει «νομοτεχνική βελτίωση» που επιτρέπει στους απόφοιτους κολεγίων να εργάζονται ως πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες. Ο Υπουργός υποσχέθηκε ότι θα κάνει βελτίωση της διατύπωσης ώστε να είναι ξεκάθαρο ότι αφορά μόνο αποφοίτους ΑΕΙ αλλά στο μεταξύ έχει ξεκινήσει η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου...
23:41
Απόσυρση μέρος της τροπολογίας του Γεωργιάδη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απέσυρρε την 3η παράγραφο της τροπολογίας που κατέθσε νωρίτερα σχετικά με την κατάργηση δύο Νοσοκομείων.
23:38
Ο Α.Κακλαμάνης διαμαρτύρεται
Για μια ακόμη φορά ο Απόστολος Κακλαμάνης, πρώην πρόεδρος της Βουλής τα βάζει με την κυβέρνηση για τις συνεχόμενες τροπολογίες που κατατίθενται εδώ και ώρες. 
23:32
Κοντά στην ψηφοφορία
Πλησιάζουμε στην ψηφοφορία. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιστρέψει στην αίθουσα της ολομέλειας για να συμμετάσχουν. Ο Αντώνης Σαμαράς ακόμα δεν έχει κάνει τον κόπο...
23:23
Το πολυνομοσχέδιο έχει πολλές αλλαγές
Εδώ και μισή ώρα η κυβέρνηση καταθέτει σωρηδόν «νομοθετικές βελτιώσεις» και έκτακτες τροπολογίες από όλους σχεδόν τους υπουργούς. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς αλλάζει. Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί σε περίπου μία  ώρα.
23:19
23:16
Χωρίς αντιπολίτευση
Με την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από την αίθουσα έχουν ξεμίνει μόνοι τους οι υπουργοί της ΝΔ που κάνουν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση μέχρι τα μεσάνυχτα. Στις 12:01 θα μεταμορφωθούν σε κολοκλύθες και θα το ψηφίσουν
23:00
Βελτιώσεις που δεν βγάζουν νόημα
Και ο Βρούτσης καταθέτει μια ακόμα ακαταλαβίστικη αλλαγή
23:00
Βελτιώσεις που δεν βγάζουν νόημα
Και ο Βρούτσης καταθέτει μια ακόμα ακαταλαβίστικη αλλαγή
22:56
Βελτιώσεις που δεν βγάζουν νόημα
Ο πρόεδρος της Βουλή βαρέθηκε και ζήτησε από τον Στουρνάρα να σταματήσει να διαβάζει τις «βελτιώσεις» και να τις καταθέσει «προκειμένου να έχουν χρόνο οι βουλευτές να τις μελετήσουν»... Άλωστε έχουν σχεδόν μια ώρα στη διάθεσή τους... 
22:55
Βελτιώσεις που δεν βγάζουν νόημα
Αααα στην περίπτωση της παραγράφου Δ1 διαγράφονται οι λέξεις αμοιβές και 20%... σίγουρα αυτό πρέπει να είναι πολύ θετικό...
21:25
Βελτιώσεις που δεν βγάζουν νόημα
Ο Στουρνάρας διαβάζει «νομοθετικές βελτιώσεις» του στιλ «στην περίπτωση του άρθρου 2 στην παράγραφο 3 στην τρείτη σειρά οι λέξεις "κοινή απόφαση" αντικαθιστώνται από τις λέξεις "κατά πλειοψηφία"». Τώρα όλα γίνονται ξεκάθαρα!
22:27
Ανοιξαν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα
Συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία
22:04
Νομοτεχνικές αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο προανήγγειλε ο Κ. Χατζηδάκης
Νομοτεχνικές αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στη Βουλή. Εκτιμάται ότι σ’ αυτές μπορεί να συμπεριληφθούν οι ρυθμίσεις για το γάλα που έχουν συμφωνηθεί από χθες ανάμεσα σε κυβέρνηση, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
21:51
21:31
21:26
Μια σύνοψη
Σε άνευ προηγουμένου σύγκρουση στη Βουλή οδήγησε η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣυΡιζΑ κατά του Γ. Στουρνάρα. 
 
Ο κανονισμός της Βουλής και το Σύνταγμα προβλέπουν ότι η πρόταση δυσπιστίας δεν μπορεί να επιβληθεί προτού περάσει εξάμηνο από την προηγούμενη (Νοέμβριος 2013). Αν και ο υπουργός Επικρατείας κ. Σταμάτης «σήκωσε το γάντι», ο κ. Βενιζέλος επεπέμενε ότι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση.
 
Η εν συνεχεία απόφαση του Β. Μεϊμαράκη να παραπέμψει την απόφαση στην Ολομέλεια, χωρίς να προηγηθεί συζήτηση επί της πρότασης μομφής, προκάλεσε την αντίδραση του Αλ.Τσίπρα, ο οποίος κατέθεσε μομφή κατά του προεδρείου του Σώματος και αποχώρησε μαζί με την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή.
 
Η πρόταση δυσπιστίας κατά του προέδρουτης Βουλής θα συζητηθεί σε ημέρα Κοινοβουλευτικού ελέγχου, δηλαδή τη Δευτέρα.
 
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικά στον Πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.

Τον κατηγόρησε για «προσπάθεια δημιουργίας κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος» και πρόσθεσε: «ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει να χάνει. Επιδιώκει να υπονομεύσει την προσπάθεια εξόδου από την κρίση με απειλές και εκβιασμούς».
Αυτήν την ώρα, συνεχίζεται η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής. 
 
21:23
Αύριο η συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά του Προεδρείου
Ο υπουργός Ανάπτυξης για λογαριασμό της κυβέρνησης επέλεξε την αυριανή ημέρα, Δευτέρα, για την συζήτηση της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του προεδρείου της Βουλής
21:21
21:20
20:56
20:49
Γιάννης Στουρνάρας
Ο Γιάννης Στουρνάρας αναφέρει «Για ποιό λόγο έκανε πρόταση μομφής ο κύριος Τσίπρας; Μήπως με έπιασε να παίρνω επίδομα για την ενήλικη κόρη μου;» αναφερόμενος στην υπόθεση της μητέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου;
20:50
20:44
Πάνος Καμμένος
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρεται στην αμνήστευση που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο για τους τραπεζίες και όσους χειρίστηκαν το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθρότητας. Καταθέτει στοιχεία του εσωτερικού ελέγχου της Τράπεζας της Ελλάδας και ζητάει να μάθει τι γίνεται με τις εισαγγελικές έρευνες για τους τραπεζίτες και τις οικογένειές τους που ελέγχονται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
20:42
Απών ο Σαμαράς
Ούτε για δέκα λεπτά δεν έχει μπει στην αίθουσα της ολομέλειας ο πρωθυπουργός.
20:10
Παραμένει ο κόσμος έξω από τη βουλή

20:05
H ομιλία του Τσίπρα στους συγκεντρωμένους έξω από τη Βουλή


Από το www.stokokkino.gr
20:02
19:59
Η πορεία του ΠΑΜΕ
Αυτή τη στιγμή η πορεία του ΠΑΜΕ φτάνει στο Σύνταγμα όπου πριν από λίγα λεπτά τελείωσε την ομιλία του στους συγκεντρωμένους ο Αλέξης Τσίπρας. 
19:58
19:56
Αλέκα Παπαρήγα
«Είμαι βέβαιη ότι στις λίγες σελίδες που θα μας αφιερώσουν οι εφημερίδες θα λένε πάλι ότι το ΚΚΕ πάλι ανάλυσε το σύστημα του καπιταλισμού. Δυστυχώς για αυτούς μας ενδιαφέρει το γάλα, οι εκπαιδευτικοί, τα χαράτσια... τα πάντα. Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία του κόμματος ανήκει σε αυτούς που πλήττονται»
19:54
Φώτης Κουβέλης
«Είμαστε αντίθετοι με αυτά που αποφασίσατε και καταψηφίζουμε το νομοσχέδιο»
19:50
Φώτης Κουβέλης
«Χρειάζεται αλλαγή του τρόπου διαχείρισης του τραπεζικού συστήματος. Μια από τις αιτίες της κρίσης είναι η πολιτική που έχει ανάγει τις τράπεζες σε βασικό μοχλό της οικονομίας. Πρέπει να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των δανειοληπτών».
19:42
19:38
Μια ερώτηση
Διαβάζουμε σε όλα τα «σοβαρά» ΜΜΕ τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά: «Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που η Αξιωματική Αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της Χώρας, την υπόστασή της, και τον ιερό Θεσμό του Κοινοβουλίου» και αναρωτιόμαστε πού έκανε αυτή τη δήλωση γιατί μέχρι στιγμής δεν τον έχει πιάσει πλάνο στη Βουλή.
19:37
Θα επιστρέψει ο Τσίπρας
Μαθαίνουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα επιστρέψει ως τελευταίος ομιλητής πριν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
19:30
Από βδομάδα η πρόταση μομφής κατά του προεδρείου της βουλής
Η πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Βουλής από τον ΣΥΡΙΖΑ κατατέθηκε και η κυβέρνηση θα πρέπει να προτείνει πότε επιθυμεί να συζητηθεί η πρόταση μεταξύ της Δευτέρας ή της Παρασκευής
19:16
19:14
Αποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει την προσπάθεια της κυβέρνησης να μη συζητηθεί ουσιαστικά το πολυνομοσχέδιο και καταγγέλλοντας κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και για αυτό η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε σύσσωμη από τη βουλή.
19:11
19:09
Βαγγέλης Μειμαράκης
«Θα συζητήσουμε την πρόταση μομρφής κατά του προεδρίου σε μέρα ελέγχου, άρα σήμερα θα συνεχίσουμε κανονικά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και από Δευτέρα-Τρίτη θα εξετάσουμε και το αίτημα της αντιπολίτευσης».
18:59
Αλέξης Τσίπρας
«Θεωρούμε ότι με αυτή τη διαδικασία η βουλή υπόκειται σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και για αυτό καταθέτουμε πρόταση μομφής εναντίον του προέδρου της Βουλής. Η συζήτηση θα πρέπει να διεξαχθεί και εφόσον ολοκληρωθεί της πρότασης δυσπιστίας τότε να θέσετε στην κρίση της ολομέλειας την άποψή σας για την πρόταση δυσπιστίας εναντίον του κυρίου Στουρνάρα».
18:58
Αλέξης Τσίπρας
«Δεν θα πάτε πολύ μακριά. Μέχρι τις 25 το Μαΐου θα φτάσετε».
18:51
Αλέξης Τσίπρας
«Τι είναι αυτό που κάνει την κυβέρνηση να τρέμει αυτή τη συζήτηση; Φοβάστε ότι ο κύριος Στουρνάρας δεν θα τύχει της υποστήριξης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Θα περίμενε κανείς να επιδείξετε περισσότερη ψυχραιμία και να μην προβάλετε επιχειρήματα που είναι αστεία ακόμα και για παιδιά δημοτικού. Όμως με αυτή την διαδικασία ουσιαστικά εκθέτετε τον υπουργό Οικονομίας. Με ποιο κύρος θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του;».
18:50
Βενιζέλος: Δεν χρειάζεται πρόταση μομφής
Η ίδια η ψηφοφοφρία για το πολυνομοσχέδιο είναι ψήφος εμπιστοσύνης. Εσεις υπονομεύετε την εθνική προσπάθεια
18:49
Η απόφαση για την πρόταση δυσπιστίας θα τεθεί στο σώμα
Προσπαθώντας να αποφύγει την πρόταση δυσπιστίας (που δεν φοβάται) ο Β. Μεϊμαράκης θα ζητήσει την γνώμη της ολομέλειας για την πρόταση δυσπιστίας κατά του Στουρνάρα.
18:50
18:44
18:42
18:33
Καμία έκπληξη
Ο πρόεδρος της Βουλής, κύριος Μεϊμαράκης, δεν αποδέχεται το αίτημα της αντιπολίτευσης. Θα το δεχόταν λέει αν ο κύριος Στουρνάρας δεν λειτουργούσε κατ εντολή της κυβέρνησης. 
18:30
Μάκης Βορίδης
Ο Μάκης Βορίοδης καταθέτει τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για την απόρριψη της πρότασης της αντιπολίτευσης, προς συμπλήρωση των όσων είπε νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
18:29
18:22
Φώτης Κουβέλης
«Αναμφίβολα το προεδρείο είναι αρμόδιο να αποφασίσει για τη νομιμότητα του αιτήματος. Εμείς λέμε ότι δεν είναι δυνατό η πολιτική αντιπαράθεση να γίνεται με τρόπους διαδικαστικούς. Αλλά μια και ο λόγος και η αναφορά στο Σύνταγμα κύριε πρόεδρε είναι αναλογική και συλλογική η ευθύνη, των υπουργών και των υφυπουργών, κατά συνέπεια είναι λάθος να απομονώνεις το έργο ενός υπουργού. Δεν δεχόμαστε το αίτημα δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ»
18:20
Αλέκα Παπαρήγα
«Άκρως επικίνδυνη, χωρίς να έχει την δεδηλωμένη είναι και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν μας εμποδίζει όμως να δεχτούμε το αίτημα δυσπιστίας. Ξέρετε γιατί μιλάμε για προεκλογικά μπαλκόνια; Εμείς δεν παλεύουμε για να αλλάξει μια κυβέρνηση αλλά για να ανατραπεί η εξουσία των μονοπωλίων. Παρόλα αυτά σε αυτό το κοινοβούλιο που το λέμε αστικό προσπαθούμε να κάνουμε ουσιαστική συζήτηση.»
18:16
Αλέκα Παπαρήγα
«Εμείς συμφωνούμε να μετατραπεί η συζήτηση σε πρόταση δυσπιστίας εναντίον του υπουργού Οικονομικών. Ο κίνδυνος έιναι η συζήτηση αυτή να μετατραπεί σε ένα προεκλογικό μπαλκόνι μεταξύ κυβέρνσηςη και αντιπολίτευσης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συζητήσουμε όχι μόνο για τα εργασιακά αλλά και για αυτό το περίφημο σχέδιο ανασυγκρότησης, για το χρέος και επιτέλους να γίνει συζήτηση για την διαρκή επιτήρηση, για τον πολεμικό βραχίωνα που ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν καταλαβαίνω γίατι αρνείται η κυβέρνηση. Έχει αποδειχτεί ότι αυτές οι συζητήσεις βολεύεουν την κυβέρνηση.»
18:14
Πάνος Καμμένος
«Αν στη χώρα της δημοκρατίας έχουμε ακόμα ένα πραξικόπημα το οποίο γίνεται μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαού θα είστε υπεύθυνος για την παραβίαση του συντάγματος. Είναι σαφές ότι πρέπει τώρα να συνεχίσει τώρα η πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών. Θέλω να πω προς την αξιωματική αντιπολίτευση ότι όταν εμείς πριν από ένα χρόνο κάναμε το ίδιο αίτημα τότε που κουρεύτηκαν τα ομόλογα της Κύπρου δεν έγινε δεκτό το αίτημά μας. Πάντως εμείς βάζουμε την υπογραφή μας στην αίτηση του ΣΥΡΙΖΑ».
18:09
Πάνος Καμμένος
«Ο εκπρόσωπος της κυβέρνσηςη απεδέχτει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόταση του προεδρείου το οποίο ως όφειλε διέκοψε τη συνεδρίαση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επανέλθουμε επι της διαδικασίας».
18:06
Αλέξης Τσίπρας
«Αν το προεδρείο αποφασίσει να μη κάνει δεκτή την αίτηση δυσπιστίας τότε εμείς θα καταθέσουμε πρόταση μομφής κατά του προεδρείου».
 ==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.