Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Νέο παραλήρημα της βαφτισιμιάς της Άννας-Μαρίας Γλίξμπουργκ, Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου - Γυρίζουν τη χώρα στην εποχή του Εμφυλίου;

Σχετικό: Η εισαγωγή του Δ. Κουφοντίνα στο βιβλίο του «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» και ο πρόλογος του γραμμένος από τον Ν. Γιαννόπουλο [Σχ. ανακοινώσεις στο τέλος]
«Αντί ο κ. Τσίπρας να βρει το θάρρος να διαγράψει τον υμνητή του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, βρίσκει το θράσος να ψεύδεται και να ισχυρίζεται πως δεν είναι μέλος του κόμματός του. Τι φοβάται, τι έχει να κρύψει; Και επειδή ο κ. Τσίπρας προσποιείται αμνησία, τού θυμίζουμε την παρουσία και την παρέμβαση του κ. Ν. Γιαννόπουλου σε πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ και του αποστέλλουμε το σχετικό “βίντεο”», αναφέρει η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε συνέχεια του χθεσινού της παραληρήματος.
H απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην παραπάνω ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:
Για άλλη μια φορά η ΝΔ αποκαλύπτεται θέλοντας να μας γυρίσει στην εποχή του Εμφυλίου. Προσπαθεί να κρυφτεί από τις ανυπολόγιστες ευθύνες της για την εξαθλίωση των πολιτών. Στις επερχόμενες εκλογές θα πάρει την απάντηση που της αξίζει.

Αλλά αξίζει να δείτε ποια είναι η εκπρόσωπος της ΝΔ που καμαρώνει δίπλα στους Γλίξμπουργκ:
Εικόνα που η ίδια έχει αναρτήσει ως "τρόπαιο" στην προσωπική της ιστοσελίδα: φώτο 28β
Η Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, βαφτισιμιά της Άννας Μαρίας Γλίξμπουργκ είναι από τις πλέον ένθερμες υποστηρίκτριες του μνημονίου 
Συνεχίζεται ο ακροδεξιός κατήφορος της Νέας Δημοκρατίας. Μετά τις προσχωρήσεις των Μάκη Βορίδη, Άδωνι Γεωργιάδη και Θανάση Πλεύρη στο κόμμα της λεωφόρου Συγγρού, ο Αντώνης Σαμαράς (αντιλαμβανόμενος συν τοις άλλοις τα ελλείμματα στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ) αποφάσισε να καλύψει το κενό του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, επιλέγοντας μία βουλευτή, η οποία φωτογραφίζεται δίπλα σε μέλη της οικογένειας του έκπτωτου μονάρχη Γλίξμπουργκ που ευθύνεται για τόσα δεινά τα οποία έχουν υποφέρει ο λαός και η πατρίδα μας.

Για τη θέση λοιπόν του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος επέλεξε την βουλευτή του Νομού Ιωαννίνων Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου.  ...

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έχει αναρτημένη στην προσωπική της ιστοσελίδα φωτογραφία στο πλευρό της Άννας-Μαρίας Γλίξμπουργκ την οποία οικογενειακά φιλοξένησε στο σπίτι της στο παρελθόν. Ακόμη μεγαλύτερα ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι αναφέρει την Άννα - Μαρία Γλίξμπουργκ ως πρώην και όχι τέως βασίλισσα της Ελλάδος! Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το Πάσχα του 2003 όταν ο Γλίξμπουργξ με την οικογένειά του επισκέφτηκαν τα Ιωάννινα και φιλοξενήθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Ασημακοπούλου στην Αμπελιά Ιωαννίνων.

Η κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου βεβαίως είναι βαφτιστήρα της Γκλίξμπουργκ., ενώ συνόδευε τον τέως σε κατάθεση στεφάνου στο Εμίν-Αγά των Ιωαννίνων, επικαλούμενη οικογενειακούς δεσμούς.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι η κυρία Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου είναι από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες του μνημονίου. (από periodista)

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.