Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

«Μόνο η Ρωσία μπορεί να μετατρέψει τις ΗΠΑ σε ραδιενεργό στάχτη»


«Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που μπορεί ρεαλιστικά να μετατρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ραδιενεργό στάχτη». 
Είναι μάλλον η πιο προκλητική δήλωση που έχει ακουστεί από το ξέσπασμα της κρίσης στην Ουκρανία, και ανήκει στον Ρώσο παρουσιαστή της κρατικής τηλεόρασης Rossiya 1 Ντμίτρι Κισέλιοφ, ο οποίος θέλησε με τον τρόπο αυτό να ενισχύσει την άποψή του ότι ο Μπαράκ Ομπάμα και οι ΗΠΑ φοβούνται τον Βλάντιμιρ Πούτιν.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ έκανε αυτή τη δήλωση, κατά τη διάρκεια εκπομπής, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων exit polls για το δημοψήφισμα της Κριμαίας, που έδειχναν ποσοστό άνω του 90% υπέρ της Ρωσίας, πίσω του στην οθόνη εμφανιζόταν ένα τεράστιο πυρηνικό «μανιτάρι», μετά από έκρηξη. ...


«Ακόμα και οι ίδιοι οι Αμερικανοί θεωρούν τον Πούτιν ισχυρότερο ηγέτη από τον Ομπάμα», πρόσθεσε ο ίδιος. «Γιατί τηλεφωνεί ο Ομπάμα στον Πούτιν συνέχεια και μιλά μαζί του για ώρες;», διερωτήθηκε.
Πάντως, ο Κισέλιοφ είναι γνωστός στη Ρωσία για τα προκλητικά του σχόλια, κυρίως κατά των ομοφυλοφίλων. Είχε προκαλέσει μάλιστα πολλές αντιδράσεις όταν είχε υποστηρίξει πως δε θα πρέπει να επιτρέπεται η χρήση οργάνων ομοφυλόφιλων ατόμων σε μεταμοσχεύσεις.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.