Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Αφιερωμένο σε όσους έχουν ψηφίσει Γεωργιάδη - Μπουμπούκο - πιό πολύ και καλύτερο υπάκουο φερέφωνο της τρόικα δεν γίνεται!!!


«Δεν θα υπάρξει ούτε ένας βουλευτής της συγκυβέρνησης που θα ρίξει την κυβέρνηση όταν έχουμε, ως βουλευτές, ψηφίσει στο παρελθόν όλα αυτά που έχουμε ψηφίσει με αβέβαιο αποτέλεσμα» υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Mega.

O υπουργός Υγείας εκτίμησε ότι είναι βαριά η ευθύνη όποιου δεν ψηφίσει: «Η Ελλάδα δεν θα πάρει τη δόση και θα χρεοκοπήσει το Μάιο, δεν θα βγει στις αγορές και δεν θα μπορεί να γίνει η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Και όλα αυτά για το αν κάποιος διαφωνεί εάν το γάλα θα είναι 2 ή 3 ημερών;».

«Βγαίνουμε από το μνημόνιο, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης τονίζοντας ότι η ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου «είναι μια ιστορική στιγμή». ...

«Μπροστά μας, την Κυριακή, έχουμε την τελική συμφωνία για την έξοδο από τον εφιάλτη. Εμείς που ψηφίσαμε ‘ναι’ κρατήσαμε την Ελλάδα στο ευρώ. Αν ακούγαμε αυτούς που έλεγαν “όχι, όχι, όχι”, τώρα η Ελλάδα θα ήταν Ουκρανία. Ηρωισμός δεν ήταν το “όχι”, ήταν το “ναι”» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Το θέμα είναι ποιος θέλει ο τόπος να πάει μπροστά ή ποιος θέλει ο τόπος να γυρίσει στον εφιάλτη. Ο πρωθυπουργός δεν εκβιάζεται ούτε θα παραμείνει εκβιαζόμενος» κατέληξε ο υπουργός Υγείας. 
Πιο ξεκάθαρος δεν γίνεται, απλά:

Αφιερωμένο σε όσους έχουν ψηφίσει Γεωργιάδη - Μπουμπούκο



Άδωνις Γεωργιάδης: Για να κάνουμε αυτά που είχαμε ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ προτιμήσαμε να τα βάλουμε στο μνημόνιο και να παρουσιάζουμε στον ελληνικό λαό τον μπαμπούλα της δόσης ή της χρεωκοπίας ως δικαιολογία για να κάνουμε τα αυτονόητα”
Είναι αυτονόητο να καταστρέψεις κάθε παραγωγική ικμάδα για να φέρνεις ληγμένα από το εξωτερικό κι αν δεν γίνει θα χρεοκοπήσουμε…


… Και να μην υπάρχει δικαστής κι εισαγγελέας να τον μαζέψει με συνοπτικές διαδικασίες…


CRASHonline.gr: Αποκαλύψεις Χατζημαρκάκη για τον ρόλο του γερμανικού παράγοντα στην Ελλάδα.

Από το κανάλι: CRASHonline· στην διεύθυνση:
http://youtu.be/N72Vfy2L6Kk

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.