Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Μαρκόπουλος πιο πολύ αποστάτης και κωλοτούμπας δεν γίνεται


Αποστάτες και προδότες αποκάλεσε Μαρκόπουλο και Κουράκο ο Πάνος Καμμένος
Για αποστασία και προδότες μίλησε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στους αποχωρήσαντες από τους ΑΝΕΛ βουλευτές Κώστα Μαρκόπουλο και Γιάννη Κουράκο.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ όξυνε την  αντιπαράθεση και χαρακτήρισε "προδότες" και "καβάτζες" τους δύο βουλευτές τονίζοντας ότι η συγκυβέρνηση έχει απολέσει τη δεδηλωμένη με 150 βουλευτές, και γι’ αυτό «αναζητούσαν προδότες και τους βρήκαν». Συμπλήρωσε μάλιστα την καταγγελία του λέγοντας ότι υπάρχει σχέδιο στήριξης της κυβέρνησης με τη συνεργασία των αποχωρησάντων βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου και Γιάννη Κουράκου, αλλά και της Χρυσής Αυγής.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τους ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι οι ΑΝΕΛ δεν είναι δεξιό κόμμα, αλλά «δημοκρατικό - πατριωτικό κέντρο κατά του φεντεραλισμού που επιδιώκει να καταργηθεί η έννοια του έθνους – κράτους για να μην υπάρχει ελληνική εξουσία και να καρπωθούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας. Θα συγκρουστούμε με τα όργανα της νέας τάξης πραγμάτων".
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό εκπρόσωπο της νέας τάξης πραγμάτων, ενώ έβαλε και διαχωριστικές γραμμές με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «έχουμε τεράστιες διαφορές στα εθνικά θέματα, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στην υψηλή φορολογία, εμείς πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά»
Σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις κατηγορίες του βουλευτών που αποχώρησαν ότι έχει κρυφή συνεργασία με τον Γιώργο Βουλγαράκη, ο κ. Καμμένος δεν δίστασε να επιτεθεί στον πρώην υπουργό λέγοντας "", προσθέτοντας ότι "είμαστε και θα είμαστε αντίθετοι με το Βουλγαράκη, ο οποίος είναι ΝΔ, είναι Σαμαράς».
ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ:

Eδώ στήθηκε η αποστασία κατά του Πάνου Καμμένου. Στο υπ. Πολιτισμού ο Κώστας Μαρκόπουλος!
Στο μεζεδοπωλείο Γκουγκού μεζέ, επί της οδού Σίνα 6 οργανώθηκε η αποστασία κατά του Πάνου Καμμένου. Ήταν μόλις χθες το απόγευμα όταν σε μία γωνία συζητούσαν χαμηλόφωνα οι Κώστας Μαρκόπουλος, Χρήστος Ζώης και Χρύσανθος Λαζαρίδης. Ο χώρος διαμορφωμένος  σε στυλ παντοπωλείου, με ράφια «φορτωμένα» με ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και ετικέτες ούζου, πρωτότυπα φωτιστικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Οι 3 συνομώτες δοκίμασαν ντοματοκεφτέδες και μυδοπίλαφο.
Στον Μαρκόπουλο ο Σαμαράς έταξε ότι θα τον κάνει υπουργό Πολιτισμού στη θέση της Όλγας Κεφαλογιάννη, μια και ο Κώστας γνωρίζει από επιχορηγήσεις!... (κουρδιστό πορτοκάλι)

Ο έμπειρος αποστάτης καλεί σε αποστασία και την Χρυσή Αυγή: 
Σε κάθε τηλεοπτική συζήτηση που γίνεται, καλούνται συνήθως οι έχοντες πείρα για το θέμα που συζητιέται. Έτσι, στην κουβέντα που έγινε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για την αποστασία του Ιούδα Αλεξόπουλου, εκλήθη ο… έμπειρος περί της αποστασίας βουλευτής Μαρκόπουλος. Ο οποίος κατ’ αρχάς αποστάτησε από την ΝΔ και πήγε στο κόμμα του Καμμένου και εν συνεχεία αποστάτησε και από το κόμμα Καμμένου και επέστρεψε στην ΝΔ, χωρίς βεβαίως να παραδώσει την έδρα του.
Ο αποστάτης Μαρκόπουλος, λοιπόν, προέβλεψε ότι “Και άλλοι δύο βουλευτές θα αποστατήσουν από τη Χρυσή Αυγή” και προέτρεψε κι άλλους να αποστατήσουν, για να του… μοιάσουν (σαν τις κολοβές αλεπούδες που παροτρύνουν και τις υπόλοιπες να τις μιμηθούν). Ιδού το ξετσίπωτο κάλεσμα για αποστασία:
«Με την αποχώρηση του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν κακές προθέσεις. Δεν είναι όλοι το ίδιο. Κάποιοι συνειδητοποιούν τι συμβαίνει γύρω τους. Πιστεύω ότι έρχονται και άλλες δύο απομακρύνσεις. Γνωρίζω ότι υπάρχουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής που θα απομακρυνθούν από αυτό το μόρφωμα. Μπορεί να κρατήσουν τις εθνικιστικές τους απόψεις αλλά θα απομακρυνθούν από το μόρφωμα. Πιστεύω ότι αρχίζουν και συνειδητοποιούν ότι υπάρχει εκεί μια περίεργη ηγετική τρομοκρατική και εγκληματική ομάδα».
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.