Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μπουμπούκος έφη: "Είστε κομμουνιστές , δεν είστε πολίτες"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σιχαίνεται τους κομμουνιστές
Σχετικό: Άγριο κράξιμο σε Άδωνι Γεωργιάδη από Έλληνες φοιτητές στο Λονδίνο! - "Άντε ρε Ανίτα Πάνια" – "Σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν"


Συνέχεια στο έντονο επεισόδιο που είχε την Κυριακή 17/3 με Έλληνες φοιτητές στο Imperial College στο Λονδίνο έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Υγείας μίλησε στον Alpha όπου απέδωσε την επίθεση σε ακροαριστερούς και κομμουνιστές, για τους οποίους είπε μεταξύ άλλων: «Τους σιχαίνομαι και με σιχαίνονται» και πρόσθεσε ότι «έχει έρθει η ώρα να σταματήσουμε να χαϊδεύουμε αυτά τα παλιόπαιδα». ...


Συνέχεια στο αντικομμουνιστικό του παραλήρημα έδωσε και στο Star, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «όταν είσαι κομμουνιστής, δεν πας να ζήσεις στο Λονδίνο, είναι σαν να λέω εγώ που μ' αρέσει ο καπιταλισμός ότι θα πάω να μείνω στην Αβάνα».


 Λάβρος ο Νίκος Χατζηνικολάου «ξέσκισε» από αέρος του Real FM τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη αναρωτώμενος πότε είναι ο υπουργός στο γραφείο του.

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star όταν κλήθηκε να σχολιάσει την νέα επεισοδιακή ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στο Imperial college του Λονδίνου και τους χαρακτηρισμούς που ακολούθησαν από τον υπουργό Υγείας προς τους φοιτητές.

 Διαβάστε τι είπε: «Νομίζω ότι ο υπουργός κάνει λάθος. Ανοίγει κάθε φορά προσωπική βεντέτα με το ακροατήριο του. Τον άκουσα τώρα για παράδειγμα να χαρακτηρίζει κακομαθημένα πλουσιόπαιδα τους φοιτητές στους οποίους πήγε να μιλήσει. Γιατί πήγε να τους μιλήσει τότε; Διοργάνωσε ομιλία σε κακομαθημένα πλουσιόπαιδα; Επίσης όποιος είναι απέναντί του πολιτικά ή ιδεολογικά ή διαφωνεί με την πολιτική του είναι κομμουνιστής....

Τα αίματα ανέβηκαν όταν απαιτήθηκε από το δημοσιογράφο να επιβραβεύσει τον υπουργό γιατί κάνει τα στοιχειώδη.

«Δε θα μας πείτε τι να λέμε. Η δουλειά μας δεν είναι να είμαστε αρεστοί σε σας» είπε ο Νίκος Χατζινικολάου που είπε στον υπουργό ότι «όλο σας βλέπω στα κανάλια». «Θεωρείτε ότι δεν εργάζομαι;» ρώτησε ο κος Γεωργιάδης με το δημοσιογράφο να απαντά «θεωρώ ότι εργάζεστε περισσότερο για την προβολή σας» και κάπου εκεί η φιλική συζήτηση τερματίστηκε με διαφημιστική ανάπαυλα
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.