Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Η δημοσιογραφία των αδιευκρίνιστων οπισθίων

"Στοχαστικά Γονατογραφήματα"
(Νέα στήλη)

ΔΕΝ είναι από τα περιεχόμενα των ενδιαφερόντων μας να ασχολούμαστε με οπίσθια. Μας ενδιαφέρουν κυρίως τα οπίσθια των πολιτικών ειδήσεων που μας κρύβουν τα διαπλεκόμενα κυρίως ΜΜΕ ή αποενημέρωσης. Βλέποντας όμως τα σχόλια των αναγνωστών του "Πρώτου Θέματος" διείδαμε αυτό που η προχειρότητα των ειδήσεων, για εντυπωσιασμό και άμεση κάλυψη της ύλης προσπέρασε.

Δείτε με προσοχή τις παρακάτω φώτο:


Τίτλος από Πρώτο Θέμα, του γνωστού Θέμου:
"Καυτά παιχνίδια στην άμμο για την Miss Οπίσθια και την κολλητή της"
Υπότιτλος:
Η Paloma Gomez εκπροσώπησε το Ρίο Ντε Τζανέιρο στον εθνικό διαγωνισμό Miss Οπίσθια που διεξάγονται κάθε χρόνο στη Βραζιλία. Η κολλητή της φίλη, βέβαια, δεν πάει πίσω σε προσόντα.
"Η Paloma Gomes που κέρδισε πέρσι τον τίτλο Miss Butt (ή αλλιώς Miss Οπίσθια) που διεξάγεται με ευλάβεια κάθε χρόνο στο Σάο Πάολο και η κολλητή της φίλη, Thalita Zampirolli ανέβασαν επικίνδυνα τη θερμοκρασία στην παραλία του Ρίο Ντε Τζανέιρο όπου εθεάθησαν να απολαμβάνουν tet-a-tet τον ήλιο και τη θάλασσα..."

Το σχόλιο αναγνώστη (Γορτύνιος 08/03/201416:17) αμέσως αντιλήφθηκε τον "σωματότυπο" ο οποίος στην προκειμενη περίπτωση είναι ανδρικός και ανήκει στον ή στην  Thalita Zampirolli

Troca de carinhos »
Transexual que teve affair com Romário beija Miss Bumbum em praia do Rio
Thalita Zampiroli e Paloma Gomes foram clicadas aos beijos na praia do Leme, nesta quarta-feira
modelo transexual que se tornou conhecida após revelar que namorou o ex-jogador Romário por um ano, voltou a se tornar alvo dos holofotes. Nesta quarta-feira a morena foi clicada na praia do Leme, Zona Sul do Rio de Janeiro, na companhia da ex-Miss Bumbum carioca Paloma Gomes.

Veja mais fotos de Thalita Zampirolli e Paloma Gomes se beijando na praia

Enquanto tomavam sol, as moças trocaram carinhos íntimos e se beijaram. Logo depois, foram se refrescar no mar, e repetiram os beijos na boca. Em declaração ao site Ego, Thalita explicou que o beijo não foi nada de mais. “ Ela é só uma amiga minha. Nos conhecemos a pouco tempo. Esse beijo foi só um gesto de carinho”, disse. 
 και σε μετάφραση από Google

Η αναπαραγωγή άμεση και η εικόνα προσφέρει τις χίλιες λέξεις και του συνειρμούς. Το ποιος όμως εξετάζει και διασταυρώνει τα πρόσωπα της εικόνας έχει σημασία. Μία απλή διαδικασία ψαξίματος είναι, αλλά και αυτό στοιχίζει και είναι χρονοβόρο και... οι αναγνώστες περιμένουν "φρέσκο σανό"

Οι ειδήσεις αγαπητέ και τίμιε αναγνώστη μας έχουν μία κύρια πηγή και κανένας δεν ενοχλείται.
ΣΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ: Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο
www.amna.gr/
Από εκεί και πέρα ο κάθε λογογράφος ρετουσάρει στη γραμμή της έκδοσης την ίδια είδηση.

Βέβαια αυτό που αποκρύβουν είναι ότι η ελεύθερη θεματολογία ΜΗ ελεγχόμενη πηγάζει από τα ιστολόγια, όσα μπορούν να ασχοληθούν με την πρωτογενή είδηση.

Στο δια ταύτα, ως πρώτη ανάρτηση της νέας θεματολογίας μας:

ΔΕΝ μας ενδιαφέρουν τα τρανς οπίσθια αλλά οι τρανς ειδήσεις και αυτές στηλιτεύουμε...

Νάσος

Σχετικό video:

 Επιλέξτε την ^^^γλώσσα από τους υπότιτλους
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.